کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

کاخ‌سفید: چین گزینه کمک نظامی به روسیه را کنار نگذاشته است

هماهنگ کننده امور راهبردی در کاخ سفید روز جمعه در مصاحبه‌ای گفت که به نظر نمی‌رسد چین گزینه ارائه کمک‌های نظامی به روسیه را کنار گذاشته باشد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۴ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 04
کد خبر: ۱۷۵۳۰۵

به گزارش راهبرد معاصر،‌ «جان کربی» هماهنگ کننده امور راهبردی در کاخ سفید روز جمعه گفت که به نظر نمی‌رسد چین گزینه ارائه کمک‌های نظامی به روسیه را کنار گذاشته باشد.

 

وی که با شبکه خبری سی‌ان‌ان مصاحبه می‌کرد، افزود: «جو بایدن (رئیس جمهور آمریکا) و اولاف شولتز (صدر اعظم آلمان) در جریان دیدار روز جمعه خود درباره کمک‌هایی که اوکراین برای جنگ شدید خود در جریان بهار و تابستان به آن نیاز دارد، رایزنی خواهند کرد».

 

جان کربی اضافه کرد: «ارائه جنگنده‌های اف-16 به اوکراین بخشی از مذاکرات بایدن و شولتز نخواهد بود».

 

پیشتر «کالین کال»، معاون امور سیاسی وزیر دفاع آمریکا گفت، واشنگتن ارسال جنگنده‌های اف-16 برای اوکراین را اولویت در نظر نمی‌گیرد و مقام‌های اوکراینی ممکن است این جنگنده‌ها را «هرگز دریافت نکنند».

 

کالین کال در سخنرانی در یک جلسه کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا گفت، واشنگتن هنوز هیچ برنامه‌ای برای آموزش خلبانهای اوکراینی شروع نکرده است.

 

این مقام رده بالای وزارت دفاع آمریکا در این جلسه تصریح کرد: «ما هنوز آموزش دادن به نظامیان اوکراینی در زمینه استفاده از جنگنده اف-16 را شروع نکرده‌ایم. طبق ارزیابی ما، زمانبندی تحویل این جنگنده‌ها و زمانبندی برنامه آموزشی اساسا یکسان و حدودا 18 ماه هستند.»

 

معاون وزیر دفاع آمریکا گفت، هنوز هیچ تصمیمی از طرف آمریکا و متحدانش برای ارسال این جنگنده‌های نسل جدید به اوکراین گرفته نشده بنا بر این شروع کردن برنامه آموزش به خلبانهای نیروهای مسلح اوکراین بی معنی است./ فارس

ارسال نظر