سود سهام عدالت ۱۴۰۵ کی واریز می‌شود؟ آخرین اخبار سهام عدالت ۱۴۰۵ و جزئیات مرحله جدید پرداخت نرخ ارز در مرکز مبادلات امروز یکشنبه ۲۱ تیر اطلاعیه توانیر در مورد برنامه خاموشی‌های تابستان ۱۴۰۵ جزییات تازه درباره تغییر در نحوه سوخت‌گیری/ چرا کارت سوخت به کارت بانکی منتقل نشد؟ جزئیات حراج شمش طلا تیر ۱۴۰۵ فروش فوری و فوق العاده ۹ محصول ایران خودرو بدون قرعه کشی تیر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام طرح‌های عادی، جوانی جمعیت و خودرو‌های فرسوده کدام بانک‌ها ارز اربعین می‌فروشند؟ تحول در محاسبه حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی + جزییات آخرین وضعیت اختلال بانکی ۲۱ تیر؛ زمان بازگشت کامل خدمات اعلام شد علت ریزش سنگین بورس چیست؟ علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰

تاجگردون خبر داد: تغییرات اساسی در بخش‌های مالیات، یارانه و نفت در اصلاح ساختار بودجه

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: بسیاری از موضوعات مانند مالیات، تامین اجتماعی، یارانه و نفت در اصلاح ساختار بودجه بسیار تغییر خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۰ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 27
کد خبر: ۱۷۵۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ غلامرضا تاجگردون رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی  اظهار داشت: غیرعلنی بودن جلسات برای بررسی اصلاح ساختار بودجه جریان خاصی نداشت و در واقع راهبردها را تعیین کردیم چراکه یک سری قوانین، موارد را تغییر می داد.

 

وی افزود: تا قبل از تغییر و اصلاح نباید این موارد بیان بشود و برای همین جلسات غیر علنی برای بررسی اصلاح ساختار بودجه برگزار شد.

 

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی همچنین عنوان کرد: سیاست‌های راهبردی ۱۰ محور مشخص دارد که یک سری پروژه‌های زیاد زیر مجموعه آن است که در این قوانین و مقررات باید اصلاح شود و ضمن آن رفتارهای دستگاهها باید تغییر کند لذا تا این موضوع نهایی نشود به صورت غیرعلنی مباحث انجام می‌شود.

 

*اصلاح ساختار بودجه از امسال باید عملیاتی شود

وی در پاسخ به این سوال که گفته شده است اصلاح ساختار بودجه در سال ۹۹ اجرایی و عملیاتی خواهد شد این تاچه حد صحت خواهد داشت، گفت: در برنامه دولت و در واقع سازمان برنامه و بودجه سه دوره کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت مشخص شده است و قاعدتا باید از سال ۹۸ اصلاح ساختار بودجه آغاز و عملیاتی شود.

 

تاجگردون همچنین عنوان کرد: برخی برنامه‌ها که میان مدت است در سال ۹۹ و سایر برنامه بلند مدت نیز طی چند سال باید عملیاتی شود لذا اصلاح ساختار اقتصادی اساسی است و بسیاری از موضوعات مختلف مانند مالیات، تامین اجتماعی، یارانه بودجه و نفت نیز بسیار تغییر خواهند کرد.

 

وی به در پاسخ به این سوال که در چه بازه زمانی کدام برنامه‌ها برای اصلاح ساختار بودجه عملیاتی و اجرا خواهد شد، گفت هیچ کدام از اینها مشخص نیست که بگوییم برنامه بلند مدت مثلا در فلان سال اجرای خواهد شد.

 

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی همچنین تصریح کرد: با توجه به اینکه در جلسات پیشنهاداتی برای اصلاح ساختار بودجه دادند و دولت آن را پرزنت کرده است، لذا وقتی دولت آن را نهایی کرد؛ یک سری را خود دولت اصلاح و یک سری دیگر نیز بالا دست یعنی در سیاست‌های کلی اصلاح برخی نیز در قوانین باید اصلاح شود، بنابراین نی‌توان گفت که چه زمانی آغاز اجرایی خواهد شد.

 

وی در خاتمه سخنانش بیان کرد: اگر دولت بخواهد بعضی از اصلاحات اصلاح ارز یارانه ای، بودجه و این موارد را اجرا کند، از امسال باید شروع کند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار