هواشناسی: افزایش دما در نوار شمالی و بارش‌های پراکنده در برخی مناطق ایران نجات جان یک زن از خودکشی توسط پلیس یاسوج افت عجیب نمرات یازدهمی‌ها و دوازدهمی‌ها تعیین نرخ بیمه تکمیلی معلمان + جزئیات جزئیات ثبت‌نام وام‌های جدید فرهنگیان معرفی سایت‌های کاربردی برای معلمان خبر خوش برای فرهنگیان/ این افراد زودتر بازنشسته می‌شوند + جزئیات  آیین نامه تعیین تعرفه دلالان معاملات املاک قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول رای هیئت عمومی دیوان عدالت اداری در خصوص محرومیت کارکنان دولت از برخی مزایای غیرمستمر حق‌آبه پارک ۷۸۰ هکتاری چیتگر قطع شد پیش‌بینی بارش‌های کشور تا پایان آبان ۱۴۰۴ تقویم آزمون‌های سراسری سال ۱۴۰۵ اعلام معرفی شدگان رشته‌های شرایط خاص دانشگاه علمی کاربردی ۱۴۰۴ هشدار مهم هواشناسی برای جنوب کشور؛ وزش باد شدید در مناطق ساحلی و فراساحلی بازماندگان سرطان دهانه رحم در معرض خطر ابتلا به یک سرطان دیگر چرا در یک سن مشخص تصمیم می‌گیریم به مغز خود بیشتر استراحت دهیم؟

تهران به البرز وصل می شود

شهردار منطقه ۲۲ با بیان اینکه در سال آینده توسعه محلی را در دستور کار قرار دادیم و در بحث ترافیکی بسیار موثر است، گفت: پروژه اتصال غرب تهران به البرز اهمیت ویژه‌ای دارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۳ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 05
کد خبر: ۱۷۵۵۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، حمیدرضا حاجوی درخصوص افتتاح پروه عمرانی اتصال غرب تهران به البرز گفت: افتتاح دو پروژه محلی عمرانی در بخش کاج و گل‌ها و همچنین تقاطع‌های غیر همسطح همدانی و کاج را داریم که طول پروژه ۷۵۰ متر مربع است.

 

وی ادامه داد: یکی از ویژگی‌های مهم این پروژه در حوزه بحران و نفوذ پذیری شهری است. امیدواریم که بتوانیم موضوع طرح آمایشی که طرح تفصیلی منطقه ۲۲ است را ملاک عمل قرار دهیم.

 

شهردار منطقه ۲۲ گفت: در سال آینده توسعه محلی را در دستور کار قرار دادیم و در بحث ترافیکی بسیار موثر است.

 

حاجوی بیان کرد: این پروژه به جهت اتصال غرب تهران به البرز اهمیت ویژه‌ای دارد.

 

وی با بیان اینکه ساخت و ساز و اقتصاد ارتباط مستقیمی با هم دارند، گفت: لذا اگر ساخت و ساز رونق پیدا کند اشتغال نیز افزایش پیدا می کند. ۱۵۲ حرفه مستقیم با ساخت و ساز در ارتباط است. ما به عنوان شهرداری وظیفه تسهیل گری داریم و در این راستا وظیفه اصلی ما صدور پروانه ساختمانی است.

 

حاجوی عنوان کرد: در تصمیمات اخیر شورای شهر نکته ای که وجود دارد تسهیل گری در بخش مصوبات ساخت و ساز است و زمینه های مناسبی را برای تسهیل در این حوزه انجام داده اند.

 

شهردار منطقه با ذکر این نکته که رویکرد اصلی ما شفاف سازی در این حوزه خواهد بود، افزود: هرچه ضوابط شفاف تر باشد یک گام جلو هستیم. هرچه تکنولوژی ساخت بالاتر می‌رود ضوابط باید به روزرسانی بشود.

 

وی در خصوص دفع فاصلاب بهداشتی منطقه ۲۲ و احداث تصفیه خانه‌های بهداشتی گفت: این مطلب یکی از نکاتی است درصدد هستیم تا در این حوزه برای شهروندان تسهیلاتی ایجاد کنیم. ۲۷ درصد از شهرداری منطقه ۲۲ تحت سیستم فاضلاب رفته و این به نسبت شهر تهران بسیار پایین است. در این حوزه زیرساخت‌هایی را باید فراهم می‌کردند و این قول را می‌دهیم که مسئله را از مجموع دستگاه ها پیگیری کنیم./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار