آناکوندای ۱۲ میلیون‌ساله؛ مار غول‌پیکری که هرگز کوچک نشد بازداشت معاون شهردار کرمانشاه توسط سربازان گمنام امام زمان هشدار وزارت بهداشت: دانش‌آموزان بیمار فردا چهارشنبه به مدرسه نروند ورود سامانه بارشی جدید به کشور از اواسط هفته آینده ورود سامانه بارشی جدید به کشور از اواسط هفته آینده تهران نهمین شهر آلوده جهان شد بارش باران و برف در ارتفاعات پایتخت؛ هوا سه درجه سرد می‌شود حذف اخذ عوارض شهری از تاکسی‌های اینترنتی ابلاغ شد سازمان هواپیمایی: پروازی که منجر به سانحه برای رضا امیرخانی شد غیرمجاز بوده و خلبان آن گواهینامه معتبر نداشته  کدام استان‌ها چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شدند؟ مدارس استان سمنان چهارشنبه تعطیل شد محدودیت‌های ترافیکی محور‌های شمالی مدارس قم فردا چهارشنبه ۱۲ آذر تعطیل شد تهران چهارشنبه ۱۲ آذر تعطیل است؟ مترو و اتوبوس در این روز برای زنان تهرانی رایگان شد وزارت بهداشت: آنفلوانزا طی یک ماه آینده در سراسر کشور اوج می‌گیرد

گام سوم مدیریت صف در مراکز معاینه فنی شهر تهران

مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از اینترنتی شدن مرکز معاینه فنی سراج و دو واحد سیار نوبنیاد و گیلان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۵ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 05
کد خبر: ۱۷۵۵۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، شادی مالکی، اظهار کرد: از روز چهارشنبه 17 اسفند ماه پذیرش خودروها در مرکز معاینه فنی سراج و دو واحد سیار نوبنیاد و گیلان نیز تنها با تعیین وقت قبلی از طریق نوبت‌گیری اینترنتی انجام می‌شود. در گام نخست اینترنتی شدن مراکز با هدف مدیریت صف، از ابتدای اسفندماه دو مرکز بیهقی و شهید آبشناسان صرفا اینترنتی و در گام بعدی در دهم اسفندماه دو مرکز نیایش و دماوند به این طرح اضافه شد.

 

وی ادامه داد: خوشبختانه با اینترنتی شدن این 5 مرکز و 2 واحد سیارصف در مراکز معاینه فنی شهر تهران کاملا مدیریت شده و میزان معطلی شهروندان در مراکز کمتر از نیم ساعت شده است و دیگر شاهد هیچ‌گونه صفی در مراکز پرازدحام نیستیم.

 

مدیرعامل ستاد معاینه فنی با بیان اینکه با توجه به آغاز این طرح و امکان عدم اطلاع تعدادی از مراجعین، تمهیداتی برای خودروهایی که به صورتی حضوری مراجعه می‌کنند نیز لحاظ شده است، گفت: در این مراکز ایستگا‌ه‌هایی جهت انجام نوبت‌گیری اینترنتی لحاظ شده که این خودروها با مراجعه به این ایستگاه‌ها می‌توانند با همکاری کارکنان مرکز نسبت به اخذ نوبت‌گیری اینترنتی اقدام کنند.

 

مالکی در خصوص دستاوردهای اجرای طرح پذیرش صرفا اینترنتی علاوه بر مدیریت صف و پایان‌های صف‌های انتظار در مراکز معاینه فنی، افزود: پس از اجرای طرح علاوه بر افزایش 10 درصدی مراجعات به مراکز مذکور، استقبال و مراجعه به مراکز جنوبی نیز افزایش 12 درصدی داشت و مدیریت توزیع مراجعین به خوبی صورت گرفت. بجز 5 مرکز و دو واحد سیار که از ایستگاه‌های پرازدحام به‌ویژه در ماه‌های پایانی سال هستند در بقیه مراکز معاینه فنی که در تمام ایام سال معمولا خلوت هستند مراجعه به صورت حضوری و یا نوبت‌گیری اینترنتی امکان‌پذیر است.

 

وی در ادمه در خصوص نحوه فعالیت مراکز در روز ولادت حضرت مهدی(عج) تصریح کرد: با توجه به روزهای پایانی سال و افزایش مراجعات به مراکز معاینه فنی و همچنین جهت تسهیل در ارائه خدمات، کلیه مراکز معاینه فنی خودروهای سبک در روز چهارشنبه 17 اسفند ماه از ساعت 8 الی14 فعال و آماده خدمت‌رسانی به شهروندان هستند. ضمنا علاوه بر فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران، در این روز فرخنده به رسم تکریم از اسماء متبرک حضرت مهدی(عج) به 3 نفر از آقایان مراجعه‌کننده به مراکز معاینه فنی شهر تهران با نام مهدی به قید قرعه‌کشی امتیاز 3 مرتبه معاینه فنی رایگان(مراجعه نخست) اهداء خواهد شد./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار