مهاجرانی: حفاظت از محیط‌زیست باید به مطالبه‌ای اجتماعی تبدیل شود کودکان میناب تروریست بودند که به نام مبارزه با تروریسم کشته شدند؟ پزشکیان در همایش روز ملی محیط‌بان حضور یافت عارف: نیروی انسانی جوان مهم‌ترین پشتوانه توسعه کشور است انهدام یک فروند پهپاد پیشرفته MQ1 در آسمان شرق تنگه هرمز پاسخ آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای به نامه‌های جمعی از دانشجویان: خودتان را به سلاح علم و ایمان مجهز کنید / نامه‌ای به فرزندان عزیزم؛ تا رسیدن به قله‌های پیشرفت هم‌عهدیم کوثری: رهبر انقلاب سلامتی کامل خود را به دست آورده است/ آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای در برخی از میادین به صورت پنهانی حضور پیدا می‌کنند توییت حساب کاربری رهبر انقلاب: سلام به فرزندان عزیزم؛ نامه‌های پرمهرتان را خواندم کمال حسین‌پور رئیس فراکسیون اهل سنت مجلس انتخاب شد قرارگاه قدس سپاه پاسداران: دو تیم تروریستی در سراوان و ایرانشهر دستگیر شدند/ تروریست‌ها قصد اجرای عملیات در ایرانشهر و سراوان را داشتند عملیات انفجار کنترل‌شده در قصرشیرین رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: هیچ شناور متخلفی در تنگه هرمز امنیت ندارد/ تنگه کاملاً بسته است رهبر انقلاب: کلید هرچه قوی‌تر شدن ایران مرزشکنی علمی نخبگان است رهبر معظم انقلاب: شیطان را تحقیر کنید + فیلم ملیکا عزیزی کیست؟

حمله اصلاح‌طلبان به شورای نگهبان به بهانه انصراف غلامی

عضو کمیسیون امور داخلی مجلس با اشاره به انصراف آقای غلامی از نامزدی انتخاب عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت: موضوع کاملا شفاف بوده و به نظر می‌رسد اصلاح‌طلبان به بهانه این انصراف به دنبال حمله به شورای نگهبان هستند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۳ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 27
کد خبر: ۱۷۵۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابوالفضل ابوترابی عضو کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس شورای اسلامی با اشاره به اظهارات علی مطهری مبنی بر دخالت برخی اعضای شورای نگهبان در روند انتخاب گزینه‌های حقوقدان این شورا، گفت: در بحث انتخاب اعضای حقوقدان شورای نگهبان، هیچ شبهه و ایرادی وارد نیست، زیرا آقای غلامی و طحان نظیف در گفت‌وگو و مذاکره‌ای خاص، به این نتیجه رسیدند که پس از قرعه‌کشی، یک نفر انصراف دهد.

 

 وی افزود: آقایان غلامی و طحان نظیف از اساتید حقوق دانشگاه امام صادق(ع) هستند و آقای طحان نظیف معاون آقای غلامی در این دانشکده است. معاون آقای غلامی که در حال حاضر رئیس دانشکده حقوق را برعهده دارد است.

 

عضو کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: آقای طحان نظیف 10 سال است که منشی داخلی شورای نگهبان است و بر همین اساس تجارب بسیار خوبی در این باره دارد.

 

ابوترابی خاطرنشان کرد: آقایان طحان نظیف و غلامی در روز رأی‌گیری درباره انتخاب اعضای حقوقدان شورای نگهبان به این نتیجه رسیدند که قرعه‌کشی کرده و یک نفر کناره‌گیری کند و بر همین اساس، قاضی‌زاده هاشمی عضو هیأت رئیسه مجلس و برخی دیگر از نمایندگان در مذاکره با این دو نامزد این موضوع را به آنها اعلام کردند که درنهایت نام آقای غلامی از قرعه‌کشی بیرون آمده و وی وفای به عهد کرد.

 

وی تصریح کرد: آقای غلامی با رضایت کامل از نامزدی انتخاب عضو حقوقدان شورای نگهبان انصراف دادند، ضمن اینکه تمامی این روند بدون حب و بغض، جاه‌طلبی و منفعت‌طلبی بوده است.

 

عضو کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس شورای اسلامی گفت: اصلاح‌طلبان نمی‌توانند شائبه عدم شفافیت را در این باره مطرح کنند و به نظر می‌رسد که موضوع حمله به شورای نگهبان از سوی برخی اصلاح طلبان دنبال شده و انصراف آقای غلامی از نامزدی انتخاب حقوقدانان این شورا تنها بهانه است.

 

منبع:فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار