سرمایه‌گذاری مشترک ایران و روسیه در حوزه "متاورس و حمل و نقل هوشمند"-راهبرد معاصر
وزیر بهداشت: در منطقه چابهار تب دنگی افزایش یافته است بارش برف و باران در تهران از یکشنبه عضو کمیسیون بهداشت: شیوع ویروس چینی در ایران صحت ندارد وعده وزیر آموزش و پرورش برای حذف مدارس سنگی و کانکسی هشدار خطرناک فرونشست / تهران سالانه ۱۹ سانتی‌متر پایین می‌رود آموزش و پرورش شرایط جدید برای ورود به دانشگاه فرهنگیان را اعلام کرد + جزییات مدیر مرکز مطالعات تیمز ایران: از هر ۵ دانش‌آموز ایرانی ۲ نفر اصلا یاد نمی‌گیرند پرونده گروگانگیری ۲۹ ماهه در رشت افسانه است؟ / گروگان‌ها را به هواخوری در شهر و مجلس ترحیم فامیل بردند! هشدار تصاویر دلخراش/ مرگ آناکوندای ۶ متری باردار در تصادف + فیلم نظام پزشکی: ۳۰ هزار پزشک عمومی در کشور بیکار هستند پایان مهلت مشاهده و تایید «سوابق تحصیلی»؛ امروز + جزئیات هزینه‌های سلامت ۶۰ درصد افزایش یافته است علل و علائم ناباروری را بشناسید استعفای ۳ عضو شورای شهر کرگان در پی به آتش کشیدن شهردار این شهر + عکس تهران گرم می‌شود؛ پایداری آلودگی تا هفته آینده

سرمایه‌گذاری مشترک ایران و روسیه در حوزه "متاورس و حمل و نقل هوشمند"

شتاب‌دهنده متاتیت که در حوزه متاورس و رباتیک فعالیت دارد، در روز دوم نشست سرمایه‌گذاری فناوری تیم ۲۰۲۳، موفق به امضای توافقنامه سرمایه‌گذاری با طرف روسی شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۴ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 05
کد خبر: ۱۷۵۵۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، یکی از نقاط قابل توجه در پنجمین رویداد سرمایه‌گذاری فناوری که 8 و 9 اسفند در پارک فناوری پردیس برگزار شد، گفتگوهای فشرده و طولانی شرکت‌های دانش بنیان و سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی بود. گفتگوهایی که منجر به عقد یک قرارداد در مراسم اختتامیه این رویداد بین یک شرکت ایرانی و سرمایه‌گذار روسی شد.

 

محمد گیلی از شتاب‌دهنده متاتیت که در حوزه متاورس و رباتیک فعالیت دارد و موفق به امضای توافقنامه سرمایه‌گذاری با طرف روسی شد، در این باره گفت که این شتاب‌دهنده با دو استارتاپ در این رویداد شرکت کرده است که در زمینه‌های توان‌بخشی واقعیت مجازی و حمل و نقل هوشمند فعالیت دارند.

 

وی هدف اصلی از حضور در این رویداد را جذب سرمایه از کشورهای عضو سازمان D8 برشمرد و افزود: برای توسعه محصولات و خدمات این استارتاپ‌ها در داخل کشور و همچنین در خارج از کشور به عنوان یک برند ایرانی درصدد جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی هستیم.

 

گیلی یکی از راه‌های برون رفت از مشکلات و تحریم‌ها را برگزاری رویدادهایی مانند TIM عنوان کرد و ادامه داد با توجه به ظرفیت بالای دانشمندان و نخبگان ایرانی می‌توان با تلاش و هم‌افزایی بر مشکلات فائق آمد.

 

هم‌افزایی و استفاده از حداکثر ظرفیت‌های ممکن برای همکاری و استفاده از توانمندی‌های کشورهای دیگر از نکات دیگری بود که گیلی به آن اشاره کرد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار