قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

سرمایه‌گذاری مشترک ایران و روسیه در حوزه "متاورس و حمل و نقل هوشمند"

شتاب‌دهنده متاتیت که در حوزه متاورس و رباتیک فعالیت دارد، در روز دوم نشست سرمایه‌گذاری فناوری تیم ۲۰۲۳، موفق به امضای توافقنامه سرمایه‌گذاری با طرف روسی شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۴ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 05
کد خبر: ۱۷۵۵۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، یکی از نقاط قابل توجه در پنجمین رویداد سرمایه‌گذاری فناوری که 8 و 9 اسفند در پارک فناوری پردیس برگزار شد، گفتگوهای فشرده و طولانی شرکت‌های دانش بنیان و سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی بود. گفتگوهایی که منجر به عقد یک قرارداد در مراسم اختتامیه این رویداد بین یک شرکت ایرانی و سرمایه‌گذار روسی شد.

 

محمد گیلی از شتاب‌دهنده متاتیت که در حوزه متاورس و رباتیک فعالیت دارد و موفق به امضای توافقنامه سرمایه‌گذاری با طرف روسی شد، در این باره گفت که این شتاب‌دهنده با دو استارتاپ در این رویداد شرکت کرده است که در زمینه‌های توان‌بخشی واقعیت مجازی و حمل و نقل هوشمند فعالیت دارند.

 

وی هدف اصلی از حضور در این رویداد را جذب سرمایه از کشورهای عضو سازمان D8 برشمرد و افزود: برای توسعه محصولات و خدمات این استارتاپ‌ها در داخل کشور و همچنین در خارج از کشور به عنوان یک برند ایرانی درصدد جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی هستیم.

 

گیلی یکی از راه‌های برون رفت از مشکلات و تحریم‌ها را برگزاری رویدادهایی مانند TIM عنوان کرد و ادامه داد با توجه به ظرفیت بالای دانشمندان و نخبگان ایرانی می‌توان با تلاش و هم‌افزایی بر مشکلات فائق آمد.

 

هم‌افزایی و استفاده از حداکثر ظرفیت‌های ممکن برای همکاری و استفاده از توانمندی‌های کشورهای دیگر از نکات دیگری بود که گیلی به آن اشاره کرد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار