دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

توکیو: موشک‌های کره شمالی می‌توانند ژاپن را هدف بگیرند

وزارت دفاع ژاپن اعتراف کرد که دو موشکی که اخیراً کره شمالی آزمایش کرده است، قابلیت رسیدن به ژاپن بدون آنکه رهگیری شوند را دارا هستند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۲ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 27
کد خبر: ۱۷۵۶۹

به گزارش راهبرد معاصر ، وزارت دفاع ژاپن امروز (شنبه) تصریح کرد که موشک‌های جدید کره شمالی که اخیراً آزمایش شده است، دارای خط سیری است که در موشک‌های بالستیک متعارف معمول نیست و به همین دلیل، رهگیری اینگونه موشک ها دشوار می‌شود.

 

شبکه «ان اچ کی» ژاپن گزارش کرد، وزارت دفاع ژاپن اعلام کرد که موشک‌های کره شمالی که روز پنجشنبه هفته گذشته پرتاب شد، خط سیر غیرمتعارفی داشت و در مقایسه با دیگر موشک‌های بالستیک متعارف در ارتفاع پایین‌تری پرواز کرد و به همین دلیل رهگیری آنها دشوار می‌شود.

 

مقامات دفاعی ژاپن همچنین اعتراف کردند که بر اساس یافته‌های ارتش آمریکا و کره جنوبی این نوع موشک ها قابلیت رسیدن به ژاپن را دارد.

طبق این گزارش، دو موشکی که روز پنجشنبه هفته گذشته، کره شمالی پرتاب کرد، قادر است مسافتی معادل 600 کیلومتر را طی کند.

 

ستاد مشترک ارتش کره جنوبی در پی آزمایش موشکی کره شمالی اعلام کرد که دو موشک پرتاب شده، کوتاهبرد بوده و در ارتفاع 31 مایلی حدود 267 مایل را طی کرده‌اند و سپس در دریای ژاپن سقوط کرده است.

آزمایش موشکی کره شمالی در حالی انجام گرفته است که مقامات پیونگ‌یانگ چندی پیش در خصوص برگزاری رزمایش ماه آینده کره جنوبی-آمریکا هشدار دادند و از احتمال از سرگیری برنامه اتمی و موشکی خود که به دلایلی کاهش داده بودند، خبر دادند.

 

گزارش‌ها حاکی از آن است که سه دیدار «دونالد ترامپ» و «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی در سنگاپور (۲۲ خرداد ۱۳۹۷)، ویتنام (۹ اسفند ۱۳۹۷) و منطقه غیرنظامی دو کره (۹ تیر ۱۳۹۸) نتوانسته اختلافات پیونگ یانگ و واشنگتن برای پیش بردن مذاکرات خلع سلاح اتمی کره شمالی را رفع کند.

منبع : فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده