واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

تحرکات مشکوک آمریکا در بعقوبه عراق

رئیس شاخه اتحادیه علمای مسلمان در دیاله اعلام کرد که آمریکا به صورت چراغ خاموش، تلاش دارد که مقدمات احداث کنسولگری در بعقوبه را فراهم کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۲ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 27
کد خبر: ۱۷۵۷۰

به گزارش راهبرد معاصر ، اتحادیه علمای مسلمان حاضر در «دیاله» (شرق عراق) از تحرکات مشکوک ایالات متحده آمریکا در «بعقوبه» مرکز این استان خبر داد.

«جبار المعموری» رئیس شاخه اتحادیه علمای مسلمان در دیاله تأکید کرد که «ما اطلاعاتی داریم که نشان می‌دهد آمریکا در حال حاضر، به صورت غیر علنی، برای ایجاد کنسولگری در بعقوبه [به سیاستمداران] اعمال فشار می‌کند».

 

المعموری به پایگاه خبری «بغداد الیوم» گفت که «برخی از سیاستمداران دیاله از اقدام آمریکا برای افتتاح کنسولگری بعقوبه استقبال کردند».

وی در عین حال تصریح کرد که این افراد، به عواقب احداث کنسولگری آمریکا در بعقوبه هیچ اهمیتی نمی‌دهند؛ زیرا این کنسولگری «منبع آشوب و توطئه خواهد شد».

 

این مسئول عراقی همچنین خاطر نشان کرد که اگر این تصمیم به صورت علنی اعلام شود، ساکنان دیاله بشدت با آن مخالفت خواهند کرد.

 

سلاح‌های آمریکایی در دست عناصر داعش

المعموری جمعه (روز گذشته) نیز درباره نقش منفی آمریکا در عراق، تأکید کرد که بیشتر سلاح‌های موجود نزد عناصر داعش، ساخت آمریکا است.

وی تصریح کرد که عناصر داعش، نیروهای الحشد الشعبی و سربازان ارتش عراق را در مناطقی مانند «ریف خانقین» (در استان دیاله) با سلاح‌های آمریکایی هدف قرار می‌دهند، به همین دلیل از نیروهای امنیتی خواسته شده که درباره چگونگی رسیدن این سلاح‌ها به دست داعش تحقیق کنند.

 

الجبوری در پایان خاطر نشان کرد که هر کس «مدعی است که سرویس اطلاعات آمریکا از داعش حمایت نمی‌کند، متوهم است؛ زیرا داعش عبارتست از طرح هرج و مرجی که محافل آمریکایی در منطقه خاورمیانه ایجاد کردند تا به اسلام ضربه بزنند و مجوزی باشد برای مداخلات آنان و در نتیجه گسترش هرج و مرج».

منبع : فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار