جهاد اسلامی: سلاح مقاومت به هیچ طرفی تحویل داده نمی‌شود کاتس: اسرائیل از سوریه خارج نخواهد شد فراکسیون پارلمانی حزب‌الله: دولت لبنان باید اسرائیل را مجبور به اجرای تعهداتش کند تکرار اظهارات خصمانه وزیر خارجه لبنان علیه ایران و حزب‌الله قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا رسانه‌های عبری از ربوده شدن یک ژنرال بلندپایه لبنانی توسط موساد خبر داد شرط روسیه برای همکاری بین المللی درباره نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا حماس: مخالف قیمومیت و ترک سلاح هستیم واکنش آمریکا به ادعای کاتس درباره غزه ایروانی خطاب به نماینده آمریکا: نه تسلیم می‌شویم و نه باج می‌دهیم روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند حماس: آماده ورود به مرحله دوم توافق غزه هستیم انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت

حضور بمب‌افکن اتمی آمریکا در رزمایش مشترک با کره جنوبی

رسانه دولتی کره جنوبی خبر داد، رزمایش هوایی مشترک سئول و واشنگتن با شرکت حداقل یک بمب‌افکن راهبردی اتمی آمریکایی برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۷ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 06
کد خبر: ۱۷۵۷۱۰

به گزارش راهبرد معاصر،‌ آمریکا و کره جنوبی در بحبوحه تنش‌های فزاینده در شبه جزیره کره، یک رزمایش هوایی مشترک در این منطقه ترتیب دادند.

 

خبرگزاری «یونهاپ» به نقل از منابع مطلع خبر داد که کره جنوبی و ایالات متحده رزمایش هوایی ترکیبی انجام دادند که حداقل یک بمب افکن راهبردی بی ۵۲ مدل اچ با قابلیت اتمی در آن شرکت داشت.

 

این رسانه دولتی کره جنوبی، رزمایش مشترک هوایی آمریکا و کره جنوبی را «جدیدترین نمایش قدرت ارتش آمریکا علیه تهدیدهای نظامی کره شمالی» خوانده است.

 

یونهاپ ادامه داد: «استقرار بمب افکن (بی ۵۲ آمریکا) در بحبوحه این نگرانی‌ها انجام شده که پیونگ یانگ ممکن است در پاسخ به رزمایش "سپر آزادی" (آمریکا و کره جنوبی) که از ۱۳ تا ۲۳ مارس برگزار می‌شود، اقدامات تحریک‌آمیز انجام دهد».

 

دسامبر ۲۰۲۲، آخرین باری بود که آمریکا در این بمب افکن راهبردی اتمی را به منطقه شبه جزیره کره اعزام کرده بود.

 

اقدام تازه و تحریک آمیز واشنگتن در شرایطی انجام شده که مقام‌های پیونگ یانگ بارها هشدار داده که به اقدامات خصمانه آمریکا و متحدانش پاسخ خواهد داد.

 

مقام‌های آمریکا و کره جنوبی هفته گذشته طی نشست خبری مشترک در سئول اعلام کردند که رزمایش نظامی ۱۱ روزه برای مقابله با تهدیدات کره شمالی، ۲۰ اسفند آغاز می‌شود.

 

سرهنگ «ایساک ال تیلور» سخنگوی نیروهای آمریکایی مستقر در کره جنوبی در این نشست خبری اعلام کرد، این رزمایش مشترک فرصتی عالی برای نشان دادن اینکه اتحاد کره جنوبی و ایالات متحده چقدر مستحکم است، فراهم می‌کند/ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار