رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

آغاز نشست شورای حکام/ گروسی: کارهای مهمی با ایران پیش رو داریم

آغاز نشست شورای حکام/ گروسی: کارهای مهمی با ایران پیش رو داریم مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در آغاز نشست فصلی شورای حکام این نهاد بین‌المللی مطالبی درباره سفرش به ایران بیان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۵ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 06
کد خبر: ۱۷۵۷۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، نشست فصلی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از امروز دوشنبه آغاز شد. این نشست از ساعت 10:30 به وقت محلی با قرائت بیانیه آغازین رافائل گروسی، مدیرکل آژانس آغاز به کار کرد و تا 10 مارس (19 اسفند) ادامه خواهد داشت.

 

موضوع راستی‌آزمایی و نظارت در ایران ذیل قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل و اجرای توافق پادمانی آژانس با ایران از موضوعات در دستور کار این دوره از نشست شورای حکام خواهد بود.

 

گروسی در سخنان آغازین خود به دیدارش با محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران اشاره کرد و گفت: «بعد از رایزنی‌هایم با معاون رئیس‌جمهور ایران به توافقی برای دادن اجازه به آژانس جهت انجام تدابیر راستی‌آزمایی و نظارت دست پیدا کردیم.»

 

مدیرکل آژانس در سفری دو روزه، از جمعه تا شنبه گذشته به تهران آمد و با رییس جمهور، وزیر امور خارجه و رییس سازمان انرژی اتمی ایران دیدار و رایزنی کرد که پس از آن، بیانیه مشترکی میان ایران و آژانس منتشر شد.

 

گروسی در ادامه اظهاراتش گفت: «در ماه ژانویه در مرکز غنی‌سازی سوخت فردو ما ذرات اورانیوم غنی‌شده در فراتر از سطوح اعلام‌شده توسط ایران را یافت کردیم. آژانس و ایران رایزنی‌های فنی برای شفاف‌سازی کامل این موضوع را آغاز کرده‌اند.»

 

وی همچنین درباره بیانیه مشترک با ایران گفت: «همراستا با این بیانیه مشترک، من منتظر تعامل‌های فنی فوری با ایران مطابق توافقات هستم. کارهای مهمی پیش روی ما قرار دارد.»

 

مطابق آنچه در وب‌سایت آژانس اتمی آمده شرکت‌کنندگان در نشست این دوره شورای حکام به رایزنی درباره مسائل مختلف از جمله مسائل مرتبط با ایمنی هسته‌ای، کارکرد پادمان‌های هسته‌ای در کره شمالی، امنیت و پادمان‌های هسته‌ای در اوکراین و انتقال مواد هسته‌ای به بحث و تبادل‌نظر خواهند پرداخت.

 

فعالیت‌های هسته‌ای ایران و برجام از دیگر موضوعات عنوان شده در دستور کار اعضای شورا است و طبق برنامه اعلام شده راستی آزمایی و بازرسی فعالیت‌های اتمی ایران در پرتو قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل متحد و اجرای توافقنامه پادمان در دستور کار قرار دارد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار