حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

بودجه میلیاردی اروپا برای خرید تسلیحات مورد نیاز اوکراین

روابط روسیه و چین کلید تعادل راهبردی در جهان، دیدار سفیر روسیه و نمایندگان وزارت خارجه آمریکا، اعتراف به آمادگی کی‌یف برای درگیری با روسیه از سال ۲۰۱۹ و شرط آمریکا برای تمدید پیمان استارت، از مهمترین رویدادها پیرامون جنگ هستند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۴ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 07
کد خبر: ۱۷۵۸۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، کمیسیون اتحادیه اروپا به عنوان بخشی از بسته حمایتی اضطراری، یک میلیارد یورو برای خرید مشترک تسلیحات و مهمات مورد نیاز ارتش اوکراین اختصاص خواهد داد.

 

روزنامه El Pais در گزارشی در این باره نوشته است: کشورهای عضو اتحادیه اروپا خواستار انتقال مهمات «از زرادخانه‌های خود» به اوکراین هستند، به‌ویژه پایه‌های توپ‌های دوربرد 155 میلی‌متری. این به دلیل وضعیت دشوار ارتش اوکراین در نزدیکی آرتیموسک (نام اوکراینی - باخموت) و شکایات دائمی مقامات کی‌یف در مورد کمبود گلوله و سلاح است.

 

پیش از این، اوکراین از اتحادیه اروپا خواسته بود که هر ماه 250 هزار گلوله توپ را به عنوان بخشی از کمک نظامی به کی‌یف اختصاص دهد. آلکسی رزنیکوف، وزیر دفاع اوکراین نامه ای به همتایان اروپایی خود ارسال و در آن اعلام کرد که نیروهای مسلح این کشور به دلیل کمبود مهمات به شدت محدود شده اند.

 

پیش از آن، در اوایل مارس، سفیر اوکراین در آلمان، الکسی ماکی‌یف، گفت که برلین و کی‌یف برنامه ریزی برای تامین تسلیحات بلندمدت را آغاز کردند. این دیپلمات تاکید کرد که آلمان به تدریج نقش یکی از رهبران در این زمینه را بر عهده گرفته است.

 

به عقیده جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، کی‌یف به اندازه کافی تسلیحات نظامی دارد، اما مهمات کمی دارد. وی تاکید کرد که این مشکل باید ظرف چند هفته رفع شود.

 

روزنامه پولیتیکو در اواسط فوریه نوشت که نیروهای نظامی اوکراینی به دلیل فقدان مهمات در زرادخانه های کشورهای غربی باید از مهمات کمتری در میدان نبرد استفاده کنند. این نشریه همچنین به نقل از لوید آستین، وزیر دفاع ایالات متحده، نوشت که کشورهای غربی بر آموزش نیروهای مسلح اوکراین برای مانور تمرکز دارند تا کمتر به توپخانه متکی باشند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار