ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

پرتاب موشکی جدید ژاپن شکست خورد

پرتاب موشکی جدید ژاپن در پی بروز نقص فنی در سیستم موتوری آن با شکست مواجه شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۴ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 07
کد خبر: ۱۷۵۸۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، نخستین پرتاب نوع موشک جدید با برد متوسط در ژاپن به علت بروز نقص فنی در سیستم موتوری آن با شکست مواجه شد.

 

نخستین پرتاب این موشک به فضا که به صورت زنده توسط آژانس هوا و فضای ژاپن نشان داده می شد، به علت بروز نقص فنی در موتور سکوی دوم این موشک شکست خورد و بدین ترتیب ضربه ای بر رویاها و جاه طلبی های این کشور برای کاهش هزینه‌های دسترسی به فضا و رقابت با شرکت فضایی ایلان ماسک موسوم به اسپیس ایکس، وارد شد.

 

براساس این گزارش، این موشک 57 متری بدون هیچ مشکلی از پایگاه فضایی برخاست اما به محض رسیدن به فضا، احتراق موتور سکوی دوم با مشکل مواجه شد و در نتیجه مقامات عملیات مجبور شدند موشک را به طور دستی نابود کنند.

 

این در حالی است که ابتدا قرار بود این موشک ماه گذشته پرتاب شود اما برنامه پرتاب متوقف شده بود.

 

استاد دانشگاه اوزاکا در این باره گفت: به رغم لغو پرتاب این موشک در ماه گذشته، این بار این پرتاب انجام شد اما شکست خورد. این امر می‌تواند تاثیر منفی زیادی بر سیاست فضایی آینده، تجارت فضایی و رقابت‌های فناوری ژاپن داشته باشد.

 

این موشک جدید شامل یک ماهواره نظارتی ALOS-3 بود که به سنسورهای آزمایشی طراحی شده برای شناسایی پرتاب‌های موشکی بالستیک کره شمالی مجهز شده بود./ تسنیم

ارسال نظر