واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

کره شمالی واشنگتن و سئول را تهدید کرد

رهبر کره شمالی گفت در صورت ادامه تحرکات نظامی علیه پیونگ یانگ، آمریکا و کره جنوبی با اقدامات متقابل این کشور مواجه خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۳ - ۲۶ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 17
کد خبر: ۱۷۶۹۳۳

به گزارش راهبرد معاصر کیم جونگ اون پس از پرتاب موشک بالستیک قاره‌پیمای هواسونگ-۱۷ در پیامی که بامداد جمعه از رادیو دولتی کره شمالی پخش شد، گفت: من به کار خود ادامه خواهم داد تا اطمینان حاصل کنم که ایالات متحده و کره جنوبی که آشکارا با جمهوری ما دشمنی دارند، متوجه بی‌احتیاطی خود در انجام رزمایش‌های بزرگ نظامی که اغلب در منطقه شبه جزیره کره انجام می‌دهند، شوند.

به گزارش خبرگزاری تاس، وی واشنگتن و سئول را تهدید کرد که در صورت ادامه تحریکات نظامی خود علیه کره شمالی، با اقدامات متقابل این کشور مواجه خواهند شد.

رهبر کره شمالی همچنین در پیام خود متعهد شد: به سلاح هسته‌ای با سلاح هسته‌ای و به رویارویی آشکار با رویارویی آشکار پاسخ خواهیم داد.

خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی بامداد امروز (جمعه) خبر داد که کره شمالی یک موشک دور برد بالستیک به سمت دریای شرقی شلیک کرده است.

یک مقام کره جنوبی گفت که به نظر می‌رسد موشک شلیک شده شبیه به جدیدترین موشک بالستیک قاره پیما (ICBM) کره شمالی با نام هواسونگ-۱۷ باشد.

پیونگ یانگ در ماه‌های گذشته چندین آزمایش موشکی و رزمایش برگزار کرده است که هدف از آن‌ها تقویت بازدارندگی هسته‌ای و عملیاتی کردن کامل تسلیحات بیشتر توسط ارتش این کشور عنوان شده است.

رهبر کره شمالی جمعه گذشته به ارتش این کشور دستور داد تا رزمایش‌های بیشتری برای آمادگی در یک «جنگ واقعی» انجام دهد.

حزب حاکم کارگران کرره شمالی نیز یکشنبه در پاسخ به اقدامات آمریکا و کره جنوبی، تدابیر عملی و مهمی برای بازدارندگی جنگی اتخاذ کرد./باشگاه خبرنگاران جوان 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار