آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس «مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد واکنش ولایتی به برنامه آمریکا برای تغییر نام خلیج فارس پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است

سهام عدالت 10 میلیونی برای 3.5 میلیون نفر تصویب شد + جزییات

در جلسه شورای عالی سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی اختصاص ۱۰ میلیون تومان سهام عدالت برای سه میلیون و پانصد هزار نفر از مشمولان نهاد‌های حمایتی تصویب شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۱ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 07
کد خبر: ۱۷۵۹۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، در جلسه عصر امروز سه‌شنبه شورای‌عالی اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی که به ریاست آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی برگزار شد، تصویب‌نامه ۱۰ بندی نحوه تخصیص سهام عدالت برای سه و نیم میلیون نفر از مشمولان کمیته امداد، سازمان بهزیستی و سه دهک اول ایثارگران به تأیید اعضا رسید.

مطابق این تصویب‌نامه، ۱۰ میلیون تومان سهام به صورت قسطی با تخفیف ۵۰ درصد به هر فرد مشمول داده می‌شود که بازپرداخت اقساط آن از محل سود شرکت‌ها انجام می‌گیرد و مشمولان مبلغی پرداخت نمی‌کنند.

شناسایی این افراد با کمک نهادهای حمایتی انجام شده و برای دریافت سهام نیازی نیست مشمولان به سازمان و یا سایتی مراجعه و یا ثبت‌نام کنند، بلکه همه فرآیند به صورت سیستمی و خودکار خواهد بود و بعد از تخصیص کامل سهام اطلاع‌رسانی صورت خواهد گرفت.

مقرر شد هیأت واگذاری، جزئیات پرتفو و قیمت هر سهم را تصویب کند و تخصیص این سهام در هفته پایانی سال توسط سازمان خصوصی‌سازی صورت پذیرد.

رئیس‌جمهور در این جلسه با تأکید بر ضرورت حمایت و توانمندسازی بخش خصوصی، اظهار کرد: بخش خصوصی بعد از واگذاری نباید رها شود، بلکه باید به نحوی مورد حمایت قرار گیرد که در راستای ثروت‌آفرینی پایدار و رشد اقتصادی عمل کند.

رئیسی با اشاره به دیدگاه روشنگرانه رهبری معظم انقلاب در خصوص سیاست‌های اصل ۴۴ گفت: تردیدی نیست که باید تصدی‌گری‌ها واگذار شود و نقش دولت، هدایت و تنظیم‌گری باشد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده