درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

دستور رئیس‌جمهور برای رفع عقب‌ماندگی‌ها در همکاری با "شانگهای"

رئیس‌جمهور گفت: برخورداری کشور‌های عضو سازمان شانگ‌های از نیروی انسانی و جمعیت قابل توجه، منابع و ذخایر غنی و گستره جغرافیایی وسیع، ظرفیت‌های فوق‌العاده‌ای برای همگرایی منطقه‌ای و بین‌المللی ایجاد کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۵ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 07
کد خبر: ۱۷۵۹۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی ظهر امروز سه‌شنبه در دیدار «ژانگ مینگ» دبیرکل سازمان همکاری اقتصادی شانگهای، با اشاره به پیوستن جمهوری اسلامی ایران به این سازمان گفت: عضویت ایران در سازمان شانگهای علاوه بر تحرک بیشتر در همکاری‌های منطقه‌ای روابط تجاری با کشورهای عضو را نیز تقویت خواهد کرد.

رئیس جمهور با بیان اینکه ایران برای همکاری و تعامل با کشورهای عضو سازمان شانگهای اهمیت زیادی قائل است، افزود: برخورداری کشورهای عضو سازمان شانگهای از نیروی انسانی و جمعیت قابل توجه، منابع و ذخایر غنی و گستره جغرافیایی وسیع، ظرفیت‌های فوق‌العاده‌ای برای این سازمان ایجاد کرده تا در مقابله موثر با یک جانبه‌گرایی و ایجاد همگرایی منطقه‌ای و بین‌المللی به شکل موثر ایفای نقش کند.

رئیس جمهور تبادل تجربه و تعامل هر چه بیشتر کشورهای عضو سازمان شانگهای را عاملی در جهت تقویت بنیه اقتصادی و گسترش همکاری‌های تجاری اعضا دانست و اظهار داشت: با توجه به رسمی شدن عضویت جمهوری اسلامی ایران در سازمان شانگهای تلاش‌های دبیرخانه این سازمان و همکاری مسئولان جمهوری اسلامی باید به گونهای باشد که عقب‌ماندگی‌ها در زمینه اجرایی و عملیاتی شدن توافق‌ها جبران و همکاری‌های طرفین به سطح قابل قبولی برسد.

پیشنهادهای ایران برای ارتقای سازمان

«ژانگ مینگ» دبیرکل سازمان همکاری شانگهای نیز در این دیدار با ارائه گزارشی از روند پیوستن ایران به سازمان شانگهای و روابط خوب جمهوری اسلامی ایران با کشورهای عضو، بر اهمیت نقش و جایگاه ایران در صلح، ثبات و توسعه منطقه تاکید و از عضویت کشورمان در این سازمان استقبال و ابراز خوشنودی کرد و افزود: پیشنهادهای ایران برای ارتقای ساختار سازمان شانگهای در دبیرخانه در دست پیگیری است.

ژانگ مینگ گفت: اطمینان داریم ایران با توجه به پیشینه تمدن و تاریخ غنی خود می‌تواند عضوی فعال و سازنده در امر گسترش حوزه عمل و اقتدار سازمان شانگهای برای دستیابی به اهداف باشد./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر