اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

بن‌فرحان: گزارش‌ها درباره اختلافات ریاض-ابوظبی اغراق آمیز است

بن‌فرحان: گزارش‌ها درباره اختلافات ریاض-ابوظبی اغراق آمیز است وزیر امور خارجه عربستان تاکید کرد که گزارش‌های روزنامه «وال استریت ژورنال»، مبنی بر وجود اختلاف در روابط ریاض و ابوظبی «اغراق‌آمیز» است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۹ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 08
کد خبر: ۱۷۵۹۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  «فیصل بن فرحان» وزیر امور خارجه عربستان سعودی به گزارش‌های روزنامه «وال استریت ژورنال» که حاکی از واگرایی در روابط کشورش با امارات بود، پاسخ داد.

 

براساس گزارش پایگاه خبری «روسیا الیوم»، وزیر امور خارجه عربستان سعودی در اظهاراتی تأکید کرد که گزارش‌ها مبنی بر وجود اختلاف در روابط کشورش با امارات «اغراق‌آمیز» است.

 

بن فرحان تصریح کرد: تصمیمات کشورهای تولید نفت عضو «اوپک پلاس» منعکس‌کننده اجماع درون این سازمان است و عربستان باور دارد که سیاست فعلی‌اش مبنی بر عدم افزایش تولید نفت در سال جاری درست است.

 

وزیر امور خارجه عربستان افزود: ما همیشه گفته‌ایم که متعهد به ثبات بازار هستیم؛ وزیر نیرو احساس می‌کند بازار تا پایان سال نیازی به تغییر در میزان تولید ندارد.

 

او ادامه داد: همه تصمیمات اوپک و اوپک پلاس از طریق گفت‌وگوهای بسیار فشرده بین همه شرکا اتخاذ می‌شود. هر اظهارنظری که از طرف شرکای خود اوپک پلاس می‌بینم نشان‌دهنده این اجماع است. کشورهای صادرکننده نفت عضو سازمان «اوپک» و با سایر کشورها از جمله روسیه هماهنگی دارند.

 

پیش‌تر روزنامه وال‌استریت‌ژورنال در گزارشی اعلام کرده بود که مقاماتی از کشورهای حاشیه خلیج فارس به این روزنامه گفته‌اند عدم حضور «محمد بن زاید آل نهیان»، رئیس امارات و «محمد بن سلمان» در مراسم‌هایی به میزبانی یکدیگر اقدامی عمدی بوده و نشان‌دهنده شکاف‌های در حال گسترش میان امارات متحده عربی و عربستان سعودی است.

 

این روزنامه در ادامه گزارشش نوشته بود: امارات و عربستان با آنکه هنوز هم متحد یکدیگر محسوب می‌شوند در چندین زمینه با یکدیگر اختلاف نظرهایی دارند که در رقابت‌های دو کشور برای جذب سرمایه‌گذاری خارجی و افزایش نفوذ در بازارهای جهانی نفت و همچنین اختلاف‌ها بر سر مسیر حرکت جنگ یمن ریشه دارد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار