پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

ادامه فعالیت سامانه بارشی تا 20 اسفند‌

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: روز شنبه 20 اسفند در شمال‌شرق، شرق و جنوب‌شرق کشور بارش داریم و روزهای یکشنبه و دوشنبه هفته آینده در اغلب نقاط کشور جوی پایدار همراه با افزایش محسوس دما پیش‌بینی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۲ - ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 09
کد خبر: ۱۷۶۰۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛صادق ضیائیان درباره آخرین وضعیت جوی کشور اظهار داشت: امروز در بخش‌هایی ‌از فارس، سیستان و بلوچستان، بوشهر و جنوب خوزستان وزش باد شدید داریم که در برخی مناطق با گرد و خاک همراه است.

 

وی افزود:‌ امروز همچنین در بخش‌هایی از نیمه غربی کشور بارش باران گاهی رعد و برق، وزش باد شدید و در ارتفاعات بارش برف داریم.

 

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: روز جمعه 19 اسفند ابرناکی‌ها و بارش در شمال‌غرب و غرب کشور کاهش می‌یابد و بارش در مرکز کشور، جنوب و جنوب‌غرب، دامنه‌های زاگرس مرکزی،‌ دامنه‌های جنوبی البرز، شمال‌شرق و شرق کشور و سواحل خزر ادامه دارد.

 

ضیائیان افزود: روز شنبه 20 اسفند در شمال‌شرق، شرق و جنوب‌شرق کشور بارش داریم و روزهای یکشنبه و دوشنبه هفته آینده در اغلب نقاط کشور جوی پایدار همراه با افزایش محسوس دما پیش‌بینی می‌شود.

 

وی با بیان اینکه از امروز تا شنبه 20 اسفند خلیج‌فارس مواج است، گفت:‌ اواخر وقت دوشنبه هفته آینده بارش پراکنده در شمال‌غرب کشور خواهیم داشت.

 

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی درباره وضعیت جوی پایتخت گفت: آسمان تهران فردا ابری در برخی ساعات رگبار و رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود. بیشینه و کمینه دما فردا در پایتخت 14 و 7 درجه خواهد بود. همچنین از شنبه تا دوشنبه آسمان تهران کمی ابری همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

 

ضیائیان اضافه کرد: روز آینده بندرعباس با بیشینه دمای 32 درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان و همدان با کمینه دمای صفر درجه خنک‌ترین مرکز استان خواهد بود./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار