مصوبه کمیسیون تلفیق برای رتبه بندی معلمان دولت مصوبه گواهینامه موتورسیکلت بانوان را ابلاغ کرد آخر هفته سرد تهران/ برف و باران و باد در استان فرماندار قشم: منشاء بوی گاز، کشتی‌های حامل LPG است جریمه طرح ترافیک ۲۲ دی ماه تهرانی‌ها حذف می‌شود هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود می‌شود مدارس تهران فردا دوشنبه ۱۳ بهمن تعطیل شد؟ اطلاعیه شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده درباره گواهینامه موتورسیکلت توضیح سازمان نظام پرستاری درباره احضار ۱۸ پرستار هشدار ورود موج جدید بارش برف و باران شدید از بامداد سه‌شنبه به کشور امکان ثبت‌نام جاماندگان ارزشیابی داروسازی دانش‌آموختگان خارج از کشور اختلال اینترنت در ایران طی ساعات اخیر؛ دسترسی محدود و ناپایدار توضیح فرماندار رباط کریم درباره دود اطراف پرند پرداخت پاداش پایان خدمت ۳۰ هزار بازنشسته آموزش و پرورش سرطان‌های گوارشی در مردان و سرطان سینه در زنان شایع‌تر است مهلت ثبت نام ایرانیان مقیم خارج از کشور برای حج تمتع تمدید شد

جزییات آتش‌سوزی یک مغازه با ده‌ها سیلندرگاز در خیابان مدنی تهران

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از انفجار و آتش سوزی مغازه سیلندرهای گاز خبر داد و گفت: این حادثه مورد مصدوم شدید یا فوتی نداشت، اما خسارات به جا مانده از آن زیاد بود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۹ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 11
کد خبر: ۱۷۶۲۹۱

به گزارش راهبرد معاصر سید جلال ملکی گفت: ساعت ۱۳:۵۸ امروز حادثه آتش سوزی در خیابان مدنی، نبش خیابان لشگری به سامانه ۱۲۵ که بی درنگ ماموران چهار ایستگاه آتش نشانی به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: با حضور آتش نشانان مشاهده شد که در یک مغازه‌ ای در حدود ۴۰ متر که تعداد زیادی سیلندر گاز در آن وجود داشت و کل این بخش شعله‌ ور بود و صداهای انفجاری نیز شنیده می‌شد که حاکی از انفجار سیلندرهای گاز بود و کاملا شعله‌ور بود.

ملکی ادامه داد: در مجاورت این مغازه یک باب مغازه موبایل‌ فروشی وجود داشت که آن نیز در اثر آتش‌سوزی شعله‌ ور شده و تقریبا تمامی اجناس آن از بین رفته بود آتش در حال گسترش بود و آتش‌نشانان عملیات خود را با اتخاذ تدابیر عملیاتی مناسب آغاز کردند و موفق شدند که خیلی سریع آتش را تحت کنترل خود درآورند.

وی خاطرنشان کرد: آتش نشانان در این مغازه حدود ۸۰ سیلندر گاز از محل خارج و به مکان امن منتقل کردند و به صاحبان این گونه درخواست داریم از فعالیت در بافت های مسکونی خودداری کنند.

به گفته سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران این حادثه مورد مصدوم شدید یا فوتی نداشت، اما خسارات به جا مانده از آن زیاد بود./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر