حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی توقیف ۶۷ ملک صاحب چای دبش برای جبران خسارات شاکی‌ها کرونا برگشت؟ آخرین وضعیت کرونا در ایران و علائم کرونای جدید آخرین مهلت ثبت درخواست سرویس مدرسه در سامانه سپند هشدار هواشناسی برای شمال کشور / بارندگی شدید در راه این استان‌ها زمان پرداخت فوق العاده ویژه معلمان + شرط دریافت و جدول زمانی نحوه فعالیت مدارس در سال تحصیلی جدید / مدارس حضوری یا مجازی؟ + جزییات دفترچه انتخاب رشته آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی منتشر شد

نوری: آموزش حضوری با جدیت پیگیری می‌شود

نوری: آموزش حضوری با جدیت پیگیری می‌شود وزیر آموزش و پرورش گفت: در حال حاضر نگرانی‌ها در مورد موضوع بدحالی دانش‌آموزان کاهش یافته است، بنابراین آموزش‌های حضوری به صورت جدی پیگیری خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۸ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 11
کد خبر: ۱۷۶۳۲۲

به گزارش راهبرد معاصر یوسف نوری اظهار کرد: مدارس در دوران کرونا بسته شدند و آموزش‌ها به صورت غیر حضوری ادامه پیدا کرد که کودکان و نوجوانان آسیب‌های بسیاری دیدند، بنابراین هم‌اکنون ادامه آموزش حضوری یکی از اولویت‌های آموزش و پرورش است.

وی در پاسخ به این پرسش که ممکن است مدارس در روزهای پایانی سال برگزار نشود، اظهار کرد: مدارس مطابق آیین‌نامه‌های آموزشی تا آخرین روز کاری سال باز هستند و فعالیت‌های آموزشی و تربیتی خود را ادامه می‌دهند.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: مدرسه مهمترین مکان برای تربیت اجتماعی و جامعه‌پذیری کودکان و نوجوانان است و دانش‌آموزان با حضور در مدرسه و بین همسالان خود این آموزش‌ها را می‌بینند و در هنگام اردوها و بازدیدها نیز فضایی امن از نظر روانی و تربیتی برای دانش‌آموزان فراهم می‌شود بنابراین ضرورت دارد تا خانواده‌ها بر حضور کودکان و نوجوانانشان در مدرسه تاکید داشته باشند و بدانند مدرسه بهترین مکان برای آموزش‌های مورد نیاز فرزندانشان است.

 نوری با اشاره به حوادث چهارشنبه آخر سال تصریح کرد: معاونت پرورشی و فرهنگی برنامه‌هایی در این مورد دارد و آموزش‌هایی در طول این هفته و هفته‌های قبل به دانش‌آموزان داده شده است، اما ضروری است خانواده‌ها نیز در این موضوع تمهیداتی انجام داده و در پیشگیری از خطرات و حوادث چهارشنبه آخر سال مشارکت کنند.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس دستور رئیس جمهور، جلسات مشترک ریشه‌یابی فوری بدحالی تعدادی از دانش‌آموزان در برخی مدارس کشور به طور مستمر برگزار و گزارش کمیته‌ها در جلسات ارائه می‌شود. در حال حاضر نگرانی‌ها در مورد این موضوع کاهش یافته است، بنابراین موضوع آموزش‌های حضوری به صورت جدی پیگیری خواهد شد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار