ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

المیادین: وزیر خارجه عمان در سفر به ایران، حامل پیام‌ آمریکا و انگلیس نبود

شبکه المیادین به نقل از «منابع موثق» گزارش کرد که وزیر خارجه عمان در سفر به ایران حامل پیام‌ از جانب مشاور رئیس جمهور آمریکا یا دولت انگلیس نبود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۱ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 28
کد خبر: ۱۷۶۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه المیادین امروز یکشنبه، شایعات درباره اینکه وزیر امور خارجه عمان در سفر به ایران حامل پیام طرف آمریکایی و انگلیسی بود، تکذیب کرد.

 

این شبکه لبنانی به نقل از منابعی که آنان را «موثق» نامید، اخبار مربوط به اینکه «یوسف بن علوی» وزیر خارجه عمان حامل پیامی از جانب آمریکا و انگلیس بود، رد کردند.

 

المیادین افزود: بن علوی حامل هیچ پیامی از جانب جارد کوشنر داماد و مشاور دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای دولت ایران نبود.

 

وزیر امور خارجه عمان ظهر دیروز شنبه برای دومین بار ظرف دو ماه گذشته به تهران آمد و با همتای ایرانی دیدار کرد. بار گذشته، بن علوی سی‌اُم اردیبهشت ماه به ایران سفر کرده بود.

 

وزارت خارجه عمان پیش از این در بیانیه‌ای با اعلام خبر سفر بن علوی به تهران عنوان کرد که این سفر در راستای روابط دوجانبه و رایزنی مستمر دو کشور به خصوص درباره تحولات اخیر منطقه صورت می‌گیرد.

 

بن علوی دومین مقام منطقه‌ای است که ظرف روزهای اخیر به تهران آمد. دوشنبه ۳۱ تیر ماه نیز «عادل عبدالمهدی» نخست‌وزیر عراق در سفری چند ساعته به تهران آمد و با حسن روحانی رئیس جمهوری ایران دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار