عراقچی: ایران آماده فصل جدیدی در روابط با اروپا است / زمان در حال اتمام است مقام آمریکایی: نتیجه مذاکرات با ایران دلگرم‌کننده بود بقایی: مذاکرات دشوار، اما مفید بود/ زمان و مکان دور بعدی گفت‌و‌گو‌ها اعلام خواهد شد کاخ سفید: مذاکرات با ایران وارد جزئیات بیشتری شده است پایان دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا در عمان طالبان، شطرنج را حرام اعلام کرد بقایی: ایران آماده است به تعامل دیپلماتیک برای اطمینان از «ماهیت صلح‌آمیز» برنامه هسته‌ای خود ادامه دهد اعلام وفاداری شیوخ و قبایل صعده با رهبر انصارالله یمن ادعای سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ایرانی: آمریکا به دنبال تنش بود نه راه حل در مذاکرات هسته‌ای سفیر آمریکا در اراضی اشغالی: گزارش‌ها درباره به رسمیت شناختن فلسطین توسط ترامپ اشتباه است واکنش سفارت هند در ایران به بی‌احترامی به عراقچی در یک برنامه تلویزیونی هندی عراقچی: اگر هدف از مذاکرات با آمریکا، ابراز اطمینان از عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای باشد، رسیدن به یک توافق کاملاً در دسترس است شهباز شریف: ما در جنگ پیروز شدیم هند: پاکستان توافق آتش‌بس را نقض کرد عراقچی: ایران از هیچ‌یک از حقوق ملت خود عقب‌نشینی نخواهد کرد

گزافه‌گویی معاون ترامپ علیه ایران در جمع تروریست‌ها

معاون رئیس جمهور سابق آمریکا با درخواست برای محاکمه رئیس جمهور اسلامی ایران، گفت که باید یک رژیم سکولار و بدون دانش هسته‌ای در این کشور مستقر شود.
تاریخ انتشار: ۰۷:۵۹ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 12
کد خبر: ۱۷۶۳۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، «مایک پنس» معاون رئیس‌جمهور سابق آمریکا روز شنبه مدعی شد که احیای توافق هسته‌ای ایران، مسیر دستیابی به سلاح اتمی را برای تهران هموار می‌کند.

 

پنس طی سخنرانی در جمع اعضای گروهک تروریستی منافقین و دیگر عناصر ضدانقلاب در واشنگتن گفت که خواستار یک جمهوری سکولار و بدون دانش هسته‌ای در ایران است.

 

به نوشته وبگاه «فاکس‌نیوز»، وی با مفید دانستن سیاست فشار حداکثری دولت ترامپ علیه جمهوری اسلامی ایران، ادعا کرد: «روزی که ما از قدرت خارج شدیم، رژیم ایران بیش از هر زمان دیگری منزوی شده بود».

 

معاون رئیس‌جمهور سابق آمریکا، هرگونه تلاش برای بازگشت به برجام و چشم‌پوشی از تحریم‌ها علیه ایران را «بی‌خردی و حماقت» توصیف کرده و مدعی شد که توافق جدید، مشکل بی‌ثباتی در خاورمیانه را حل نخواهد کرد.

 

طبق این گزارش، پنس در ادامه ادعاهای بی‌اساس و نخ‌نماشده خود گفت: «احیای توافق هسته‌ای به صلح و ثبات منجر نمی‌شود، بلکه منجر به تروریسم، مرگ و ویرانی بیشتر و بی‌ثباتی منطقه خواهد شد. احیای توافق، راه ایران را به سمت بمب هسته‌ای مسدود نمی‌کند، بلکه آن را مُطلا می‌کند».

 

وی همچنین به خیال‌بافی متوهمانه خود پرداخته و با گستاخی نسبت به ریاست جمهوری اسلامی ایران افزود: «رژیم ایران ضعیف‌تر از همیشه است، اعتراضات هم موتوری برای تغییر از درون است. او (آیت‌الله رئیسی) باید توسط مردم ایران از سمت خود برکنار شود و به جرم جنایت علیه بشریت و نسل‌کشی محاکمه شود».

 

این سیاستمدار آمریکایی پیش از این نیز با تاکید بر لزوم آماده‌شدن ارتش آمریکا برای مقابله با ایران، مدعی شده بود که مماشات با تهران فایده‌ای ندارد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار