رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

پاسخ سفیر ایران در باکو به لفاظی نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی

پاسخ سفیر ایران در باکو به لفاظی نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی سفیر جمهوری اسلامی ایران در باکو در واکنش به لفاظی پوچ نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی، او را به یک ضرب المثل ایرانی ارجاع داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۲ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 12
کد خبر: ۱۷۶۳۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، سید عباس موسوی سفیر جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان به لفاظی پوچ، فریبکارانه و تفرقه افکنانه «ایهود اولمرت» نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران در «مجمع باکو» واکنش نشان داد و در توئیتر او را به ضرب المثل «کل اگر طبیب بود، سر خود دوا نمودی!» ارجاع داد.

 

وی همچنین تصاویری از تظاهرات در سرزمین‌های اشغالی منتشر کرده است.

 

براساس این گزارش، ایهود اولمرت نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی ضمن شرکت در مجمع باکو در جمع خبرنگاران اقدام به لفاظی علیه ایران کرد و گفت که ایران قبل از ورود به هرگونه مواجهه‌ و برخوردی با آذربایجان باید به دقت فکر کند.

 

وی همچنین عنوان کرد که جمهوری آذربایجان دوستان قدرتمندی دارد که اسرائیل از جمله آنهاست.

 

لفاظی‌های مقامات رژیم صهیونیستی در حالی صورت می‌گیرد که این رژیم در حال حاضر با بحران‌های متعدد داخلی روبرو است و سرزمین‌های اشغالی مدتی است شاهد برگزاری تظاهرات‌ گسترده علیه نخست وزیر رژیم صهیونیستی و اصلاحات قضایی در این رژیم است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار