گفت‌وگوی اردوغان و مادورو درباره روابط واشنگتن–کاراکاس عراقچی: احیای مذاکرات بستگی به رویکرد آمریکا دارد رهبر علویان سوریه: به مدت ۵ روز اعتصاب می‌کنیم اوربان: اتحادیه اروپا تا سال ۲۰۳۰ جنگ با روسیه را آغاز می‌کند آمریکا به همسایه ایران جنگنده F۳۵ می‌دهد ریاست‌جمهوری عراق: از تصمیم کمیته مسدودسازی اموال اطلاع نداشتیم آمریکا فروش تراشه به ایران و چین را ممنوع می‌کند مسکو: منتظر واکنش آمریکا به گفت‌وگوی پوتین و ویتکاف هستیم پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد

ادعای کمک مالی آمریکا به اعتراضات علیه نتانیاهو

یک مقام ارشد رژیم صهیونیستی و از افراد نزدیک به بنیامین نتانیاهو، دولت آمریکا را به تامین مالی اعتراضات سراسری در فلسطین اشغالی متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۷ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 12
کد خبر: ۱۷۶۴۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، در شرایطی که اعتراضات گسترده در فلسطین اشغالی علیه کابینه بنیامین نتانیاهو همچنان خبرساز است، یک منبع نزدیک به نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درباره این اعتراضات به آمریکا اتهام‌زنی کرد.

 

‌«تایمز اسرائیل» در گزارش روز یکشنبه (امروز) خود خبر داد که یک منبع نزدیک به نتانیاهو و مقام ارشد کابینه او اعلام کرد که دولت آمریکا از اعتراضات در فلسطین اشغالی کمک مالی می‌کند.

 

طبق گزارش این رسانه صهیونیستی، یک مقام ارشد کابینه این رژیم که بنیامین نتانیاهو را در سفر روز جمعه به ایتالیا همراهی می‌کرد، مدعی شد که اعتراضات سراسری علیه طرح اصلاح نظام قضایی در فلسطین اشغالی توسط دولت بایدن تامین مالی می‌شود.

 

این منبع نزدیک به نتانیاهو گفت: «این اعتراض با میلیون‌ها دلار تامین مالی و سازماندهی شده است. ما پیگیر اتفاقاتی هستیم که در حال رخ دادن است. این یک مرکز سازماندهی بسیار سطح بالا است. یک مرکز وجود دارد که همه تظاهرکنندگان به طور منظم از آن سرچشمه می‌گیرند. چه کسی هزینه حمل و نقل، پرچم‌ها و این مراحل را تامین می‌کند؟ برای ما روشن است».

 

«تایمز اسرائیل» در گزارش خود نوشت: «یک عضو دیگر هیات همراه نخست‌وزیر (نتانیاهو در سفر به ایتالیا) تایید کرد که منظور مقام ارشد اسرائیلی، ایالات متحده بود».

 

اظهارنظر مقام ارشد صهیونیست و منبع نزدیک به نتانیاهو درباره تامین مالی اعتراضات توسط آمریکا در شرایطی مطرح شده که «یائیر نتانیاهو» پسر نتانیاهو روز گذشته گزارش وبگاه آمریکای ی«بریتبارت» با موضوع کمک مالی وزارت خارجه آمریکا به یکی از گروه‌های حاضر در اعتراضات فلسطین اشغالی را بازنشر داد.

 

اتهام‌زنی افراد نزدیک به نتانیاهو به دولت جو بایدن درباره اعتراضات در شرایطی انجام شده که ساکنان فلسطین اشغالی روز گذشته برای دهمین شنبه متوالی در شهرهای مختلف علیه نخست وزیر رژیم صهیونیستی تظاهرات کردند.

 

رسانه‌های رژیم صهیونستی خبر دادند که دست کم ۲۰۰ هزار نفر در تل‌آویو در تظاهرات علیه نتانیاهو مشارکت کرده‌اند.

 

روند اعتراضات به سیاست‌های بنیامین نتانیاهو مدتی است به درون نهادهای نظامی و امنیتی نیز کشیده شده و روز به روز گسترده‌تر می‌شود و افسران و نظامیان بیشتری اعلام می‌کنند که دیگر حاضر به خدمت نظامی نیستند.

 

کابینه رژیم صهیونیستی به ریاست نتانیاهو در چهارم ماه ژانویه سال جاری میلادی طرحی برای اصلاح نظام قضایی این رژیم ارائه کرد. مخالفان او می‌گویند، نتانیاهو که از سال‌ها پیش به اتهام فساد، رشوه و خیانت در امانت تحت محاکمه قضایی قرار دارد، بنا دارد با آنچه آن را «اصلاح نظامی قضایی» نامیده، از محاکمه فرار کند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار