دیدار مقامات قطر و ترکیه درباره غزه، ایران و ثبات منطقه سفیر عربستان در تهران: هماهنگی ایران و عربستان بهترین پاسخ به اقدامات اسرائیل است انصارالله یمن: هرگونه حمله آمریکا به ایران، منطقه را وارد جنگی فراگیر می‌کند رایزنی سفیر ایران با وزیر خارجه لبنان کاخ سفید: دیدار ترامپ و نتانیاهو فردا است عراقچی: اگر آمریکا در مذاکرات جدی باشد، ما نیز جدی خواهیم بود/ نتانیاهو به دنبال جنگ است لفاظی ترامپ علیه ایران؛ یا توافق یا جنگ! علی‌اف در دیدار با معاون رئیس‌جمهور آمریکا: شریک راهبردی قدرتمندترین کشور جهان هستیم عملیات گسترده امنیت ملی عراق؛ هسته پیچیده تروریستی داعش در الانبار متلاشی شد وزارت امور خارجه بیانیه صادر کرد + جزئیات دوحه: سفر لاریجانی به قطر در راستای مذاکرات میان تهران و واشنگتن است تلاش تل‌آویو برای القای بدبینی نسبت به مذاکرات ایران و آمریکا سفیر آمریکا: اختلافات گسترده‌ای میان ما و اسرائیل در مورد ایران وجود ندارد تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله لبنان لاریجانی: آمریکایی‌ها باید نسبت به نقش مخرب صهیونیست‌ها هوشیار باشند

ایتالیا: اعزام نیرو به اوکراین هرگز مورد بحث قرار نگرفته است

معاون نخست وزیر و وزیر خارجه ایتالیا روز یکشنبه اعلام کرد که ارسال نیرو توسط کشورهای غربی به اوکراین هرگز مورد بحث و بررسی قرار نگرفته است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۶ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 12
کد خبر: ۱۷۶۴۷۸

به گزارش راهبرد معاصر «آنتونیو تاجانی» که این سخنان را در مصاحبه با رادیو24 مطرح می‌کرد، عنوان کرد: «ما هرگز درباره ارسال نیرو به کی‌یف صحبت نکرده‌ایم. ما دیدارهایی با نمایندگان گروه هفت با حضور "آنتونی بلینکن" وزیر خارجه آمریکا داشته‌ایم اما هرگز ارسال نیرو مورد بحث قرار نگرفته است».

وزیر خارجه ایتالیا درباره طرح چین برای حل بحران اوکراین گفت: «طرح 12 ماده‌ای چین کاملا شفاف نیست اما این بدان معنا نیست که پکن نمی‌تواند در ایجاد صلح مشارکت داشته باشد».

پیشتر «ویکتور اوربان» نخست وزیر مجارستان در مصاحبه‌ای مدعی شده بود که کشورهای غربی متحد اوکراین به ارسال نیروهایشان به اوکراین بسیار نزدیک هستند.

بر اساس گفته این مقام مجارستانی، اوکراین تا زمانی که آمریکا دستور بدهد قادر به ادامه جنگ است در غیر اینصورت، کی‌یف وارد مذاکرات صلح خواهد شد.

نخست وزیر مجارستان اضافه کرد که این کشور و واتیکان تنها نیروهایی در اروپا هستند که حامی صلح هستند.

از سوی دیگر در حالی که درخواست‌های اوکراین از آمریکا و متحدانش برای تشدید حمایت‌های تسلیحاتی ادامه دارد، وزیر خارجه اوکراین از دریافت جنگنده‌های غربی به این کشور در آینده نزدیک ابراز ناامیدی کرد.

دیمترو کولبا در مصاحبه با «بیلد آم سونتاگ» که روز یکشنبه منتشر شد، از آلمان خواست به حمایت‌های تسلیحاتی خود از اوکراین سرعت داده و آموزش خلبانان اوکراینی را آغاز کند. وزیر خارجه اوکراین به این روزنامه آلمانی اعلام کرد که مشکل شماره یک اوکراین در جنگ با روسیه، «کمبود مهمات» است.

به گفته کولبا، شرکت‌های تسلیحاتی آلمانی در جریان نشست ماه گذشته «کنفرانس امنیتی مونیخ» به او گفتند که آماده ارسال مهمات برای اوکراین هستند اما منتظر امضای قراردادی مربوطه توسط دولت آلمان هستند./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار