خبر خوش درباره آخرین وضعیت ماهی‌گیران ایرانی بازداشت شده در امارات + جزئیات پزشکیان در مجمع اقتصادی بریکس: برای ساختن اقتصاد عادلانه می‌کوشیم عراقچی: جهان روزبه‌روز به نظام مالی آمریکا بی‌اعتمادتر می‌شود تأکید پزشکیان بر تداوم اجرای توافقات با هند عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی

کواکبیان: مجلس باید در جریان تصمیمات سران سه قوه قرار گیرد

عضو فراکسیون امید مجلس گفت: مجلس در راس امور بوده و ما باید در جریان تصمیمات سران سه قوه قرار گیریم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۹ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 28
کد خبر: ۱۷۶۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، مصطفی کواکبیان در در جلسه علنی امروز- یکشنبه- مجلس شورای اسلامی در تذکری ضمن تشکر از اقدامات وزارت اطلاعات در متلاشی کردن شبکه جاسوسی آمریکا، خطاب به رئیس قوه قضاییه اظهار داشت: در جلسه سران سه قوه تصمیاتی گرفته می شود که بنده به عنوان خادم ملت از آن خبری ندارم.

 

 نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در زمان بررسی بودجه سال 98 تاکید شد که میزان فروش نفت یک میلیون و 500 هزار بشکه پیش بینی نشود، افزود: عده ای در آن زمان مطرح کردند که توانمندی های کشور باید بالا نشان داده شود اما در حال حاضر می گویند که از طریق فروش اوراق مالی، حساب ذخیره ارزی، صندوق های توسعه ملی و امثال آن برای بودجه پول برداشت شود.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه شورای عالی هماهنگی اقتصادی قوای سه گانه باید جنبه قانونمندی تصمیمات را حفظ کند، تصریح کرد: مقتضیات شرایط تحریمی را قبول دارم اما مجلس به عنوان رأس امور باید در جریان تصمیمات اخذ شده در شورای عالی هماهنگی اقتصادی قوای سه گانه باشد.

 

عضو فراکسیون امید ادامه داد: مجلس در راس امور بوده و ما باید در جریان تصمیمات سران سه قوه قرار گیریم.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار