نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی

کواکبیان: مجلس باید در جریان تصمیمات سران سه قوه قرار گیرد

عضو فراکسیون امید مجلس گفت: مجلس در راس امور بوده و ما باید در جریان تصمیمات سران سه قوه قرار گیریم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۹ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 28
کد خبر: ۱۷۶۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، مصطفی کواکبیان در در جلسه علنی امروز- یکشنبه- مجلس شورای اسلامی در تذکری ضمن تشکر از اقدامات وزارت اطلاعات در متلاشی کردن شبکه جاسوسی آمریکا، خطاب به رئیس قوه قضاییه اظهار داشت: در جلسه سران سه قوه تصمیاتی گرفته می شود که بنده به عنوان خادم ملت از آن خبری ندارم.

 

 نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در زمان بررسی بودجه سال 98 تاکید شد که میزان فروش نفت یک میلیون و 500 هزار بشکه پیش بینی نشود، افزود: عده ای در آن زمان مطرح کردند که توانمندی های کشور باید بالا نشان داده شود اما در حال حاضر می گویند که از طریق فروش اوراق مالی، حساب ذخیره ارزی، صندوق های توسعه ملی و امثال آن برای بودجه پول برداشت شود.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه شورای عالی هماهنگی اقتصادی قوای سه گانه باید جنبه قانونمندی تصمیمات را حفظ کند، تصریح کرد: مقتضیات شرایط تحریمی را قبول دارم اما مجلس به عنوان رأس امور باید در جریان تصمیمات اخذ شده در شورای عالی هماهنگی اقتصادی قوای سه گانه باشد.

 

عضو فراکسیون امید ادامه داد: مجلس در راس امور بوده و ما باید در جریان تصمیمات سران سه قوه قرار گیریم.

 

منبع: فارس

ارسال نظر