شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد

کواکبیان: مجلس باید در جریان تصمیمات سران سه قوه قرار گیرد

عضو فراکسیون امید مجلس گفت: مجلس در راس امور بوده و ما باید در جریان تصمیمات سران سه قوه قرار گیریم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۹ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 28
کد خبر: ۱۷۶۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، مصطفی کواکبیان در در جلسه علنی امروز- یکشنبه- مجلس شورای اسلامی در تذکری ضمن تشکر از اقدامات وزارت اطلاعات در متلاشی کردن شبکه جاسوسی آمریکا، خطاب به رئیس قوه قضاییه اظهار داشت: در جلسه سران سه قوه تصمیاتی گرفته می شود که بنده به عنوان خادم ملت از آن خبری ندارم.

 

 نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در زمان بررسی بودجه سال 98 تاکید شد که میزان فروش نفت یک میلیون و 500 هزار بشکه پیش بینی نشود، افزود: عده ای در آن زمان مطرح کردند که توانمندی های کشور باید بالا نشان داده شود اما در حال حاضر می گویند که از طریق فروش اوراق مالی، حساب ذخیره ارزی، صندوق های توسعه ملی و امثال آن برای بودجه پول برداشت شود.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه شورای عالی هماهنگی اقتصادی قوای سه گانه باید جنبه قانونمندی تصمیمات را حفظ کند، تصریح کرد: مقتضیات شرایط تحریمی را قبول دارم اما مجلس به عنوان رأس امور باید در جریان تصمیمات اخذ شده در شورای عالی هماهنگی اقتصادی قوای سه گانه باشد.

 

عضو فراکسیون امید ادامه داد: مجلس در راس امور بوده و ما باید در جریان تصمیمات سران سه قوه قرار گیریم.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار