ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

زمان جلسه بعدی شورای عالی کار برای حقوق کارگران ۱۴۰۲

در حالی جلسه امشب شورای عالی کار بدون نتیجه به کار خود پایان داد که جلسه بعدی شورای عالی کار برای تعیین میزان افزایش حقوق کارگران ۱۴۰۲ روز جمعه ۲۶ اسفند ماه برگزار خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۳ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 13
کد خبر: ۱۷۶۶۳۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر جلسه امشب شورای عالی کار بدون نتیجه نهایی برای افزایش حقوق کارگران ۱۴۰۲ به کار خود پایان داد و مقرر شد جلسه بعدی شورای عالی کار جمعه برگزار شود.

محسن باقری، رئیس کارگروه مزد کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور درباره جلسه امشب بیان کرده است: در جلسه امروز شورای‌عالی کار، در مورد نرخ سبد معیشت و به تبع آن میزان افزایش دستمزد کارگران به نتیجه نرسیدیم.

وی افزود: بر اساس آمار و مبانی که توافق شد، قرار بر این شد که پس‌فردا(24اسفندماه) جلسه کارگروه مزد تجدید شود تا در آن به نتیجه مثبت برسیم.

باقری خاطرنشان کرد: در خصوص اعداد و ارقام به مانند جلسات کمیته دستمزد به اجماع نرسیدیم و گفتنی است جلسه امروز شورای‌عالی کار، امیدوار کننده نبود. لکن امید داریم پس‌فردا به نقطه‌نظرات مشترک و توام با واقعیات جامعه دست پیدا کنیم.

همچنین هادی ابوی, نماینده کارگران در شورای عالی کار با اشاره به اینکه مصوبه کمیته دستمزد درباره هزینه ماهانه سبد معیشت کارگران گفت: مصوبه این کمیته برای میزان هزینه سبد معیشت خانوار کارگری حدود 12میلیون و 479هزار و 500تومان است؛ این رقم از سوی نمایندگان کارگران حدود 17 میلیون و 447 هزار و 160 تومان محاسبه شده بود اما رقمی که صورت جلسه کمیته مزد است رقم 12میلیون و 479 هزار و 500 تومان است.

ابوی گفت: مقرر شد قبل از برگزار جلسه شورای عالی کار جلسه کمیته مزد برگزار شود. درباره اقلامی که در سبد آورده شده است, میزان تورم , قیمت کالاها ایرانی و خارجی باشد و... مقرر شد مجدداً‌بررسی شود.

وی گفت: امشب به نتیجه نهایی نرسیدیم. جلسه بعدی شورای عالی کار روز جمعه 26 اسفند ماه خواهد بود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۰۴ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۳
0
0
جمعه هم خوبه.اضافه کارخوب داره