بیاتی: دولت «نظارت» خود را بر بازار تقویت کند اسامی شهدای حادثه تروریستی لار اعلام شد پزشکیان: زین‌پس تمام صنایع آب‌بر باید صرفاً در سواحل جنوبی توسعه پیدا کنند رونمایی از سامانه جنگالی صیاد ۴ وزارت دفاع وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟ درگیری سپاه با گروهک تروریستی در مرز لار زاهدان/ شهادت ۳ تن از رزمندگان قرارگاه قدس مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد

شرط استخدام نیروی انسانی در سال آینده

عضو کمیسیون تلفیق بودجه گفت که نمایندگان مجلس در جریان بررسی بودجه سال ۱۴۰۲ سازوکار جدیدی را برای استخدام نیروهای انسانی در دستگاه‌های اجرایی تعیین کردند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۸ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 13
کد خبر: ۱۷۶۶۳۴

به گزارش راهبرد معاصر احسان ارکانی عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال 1402 با اشاره به مصوبات بودجه‌ای مجلس، گفت: نمایندگان در بخش هزینه‌ای مصوبه‌ای داشتند که بر اساس آن سازوکاری برای استخدام نیروی انسانی در دستگاه‌های اجرایی تعیین کردند.

وی در تشریح این مصوبه گفت: بر اساس این مصوبه تمام اختیارات دستگاههای اجرائی موضوع ماده (29) قانون برنامه پنجساله ششم توسعه کل کشور از جمله کلیه دستگاهها و شرکتهای دولتی که شمول قانون بر آنها مستلزم ذکر یا تصریح نام است و دستگاههای اجرائی که دارای مقررات خاص اداری و استخدامی می‌باشند درخصوص استخدام و نیروی انسانی در سال‌ 1402 موقوف‌الاجرا می‌شود.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه ادامه داد: طبق این مصوبه هرگونه استخدام نیروی انسانی در تمام دستگاههای اجرائی، در کارگروه مشترک سازمان ‌برنامه‌و‌بودجه کشور و سازمان اداری و استخدامی کشور مطرح و مجوز استخدام تنها با امضای مشترک روسای دو سازمان مذکور صادر می‌گردد.

ارکانی با بیان اینکه با این مصوبه دستگاه‌ها نمی‌تواند نیروی جدید استخدام کنند، گفت:در بودجه سال آینده، اختیارات دستگاه‌های اجرایی برای استخدام نیروی انسانی متوقف شده و مجوز استخدام با امضای روسای سازمان برنامه و بودجه و سازمان اداری و استخدامی انجام می‌شود.

نماینده نیشابور در مجلس گفت: بنابراین هر گونه استخدام در سال آتی در دستگاه‌های اجرایی باید در کارگروه مشترک سازمان برنامه و بودجه و سازمان اداری و استخدامی مطرح شود و مجوز جدید استخدام با امضا مشترک رئیس این 2 سازمان صادر می‌شود.

  مصوبات مجلس برای تبدیل شدن به قانون نیاز به تایید شورای نگهبان دارند./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار