سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود

رجایی: مشکل طرح ساماندهی استخدام کارکنان، بارمالی نیست

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: آن چیزی که دولت درباره بار مالی طرح ساماندهی استخدام کارکنان بیان می کند آن طوری نیست دولت در حال گرفتن ایرادات بنی اسرائیلی است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۴ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 17
کد خبر: ۱۸۴۵۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین رجایی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت، اظهار داشت: تمامی ایرادات شورای نگهبان نسبت به طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت رفع شده است و به زودی صحن مجلس می‌آید تا به شورای نگهبان ارسال شود.

 

وی با بیان اینکه شورای نگهبان 4 ایراد به طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت گرفته بود، افزود: 2 ایراد شورا درباره واژگان و تعریف کار مستمر و کار معین بود که این ابهامات در جلسه اخیر کمیسیون برطرف شد.

 

رجایی ادامه داد: درباره 2 ایراد بعدی که یکی از آنها موضوع بار مالی طرح بود که در جلسه‌ای که با مسئولان سازمان اداری و استخدامی دولت داشتیم درباره آنها تصمیم‌گیری شد اما آن چیزی که دولت درباره بار مالی این طرح بیان می کند آن طوری نیست مثلا درباره رتبه بندی معلمان نیز همین موضوعات مطرح می شد اما شاهد بودیم که فقط 36 هزار میلیارد تومان بودجه خواست. پس نشان می دهد دولت در حال گرفتن ایرادات بنی اسرائیلی است.

 

وی با تاکید بر اینکه اکثریت نمایندگان بر کلیات طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت اصرار دارند، گفت:این اتفاق نظر وجود دارد که شرکت‌های پیمانکار نیروی انسانی برای نظام اداری کشور آسیب هستند که باید حذف شوند؛ موضوع دیگر بحث تنوع قراردادها و به دنبال آن تنوع پرداخت‌ها است که بر روی اصلاح این مسائل نیز اتفاق نظر وجود دارد.

 

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه مجلس به دنبال این است که وضعیت استخدامی کارکنان دولت را ساماندهی کند، گفت: کمیسیون اجتماعی تلاش کرده که با تصویب و اجرای این طرح بار مالی به دولت تحمیل نشود و یا در این طرح برای اجرا پیشبینی منابع لازم صورت گیرد./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده