وزیر انرژی آمریکا: اکنون ایرانی‌ها می‌توانند نفت بفروشند و پول آن را به دلار مستقیما دریافت کنند وزارت دفاع عراق: انفجاری در انبار مهمات الحشد الشعبی رخ داده است بیانیه پایانی نشست شورای همکاری خلیج فارس و آمریکا؛ حمایت از مذاکرات تهران-واشنگتن نتانیاهو: ارتش اسرائیل در لبنان آزادی عمل دارد؛ عقب‌نشینی نمی‌کنیم! واکنش تند قالیباف به ادعای ترامپ در مورد الزام واردات محصولات آمریکایی آمار تکان‌دهنده از ونزوئلا / بیش از ۲۱ هزار مفقودی پس از زمین لرزه ونس مدعی ایجاد کانال ارتباطی مستقیم با ایران شد جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و سلطنت عمان البوسعیدی: هیچ عوارضی برای عبور از تنگه هرمز دریافت نخواهد شد مادورو پیامی در حمایت از مردم زلزله زده ونزوئلا صادر کرد پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است

تاکید السودانی بر تحکیم شراکت میان تهران و بغداد

تاکید السودانی بر تحکیم شراکت میان تهران و بغداد دفتر نخست وزیر عراق از دیدار وزیر اقتصاد و دارایی ایران و هیئت همراهش با «محمد شیاع السودانی» خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۹ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 14
کد خبر: ۱۷۶۶۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، «احسان خاندوزی»، وزیر اقتصاد و دارایی جمهوری اسلامی ایران و هیئت همراه او با «محمد شیاع السودانی»، نخست وزیر عراق دیدار کردند.

 

براساس بیانیه دفتر نخست وزیری عراق، دو طرف درباره پرونده‌ها و مسائل اقتصادی و همکاری بین دو کشور و راه‌های تقویت آن رایزنی کردند.

 

السودانی به اهمیت حمایت از فعالیت کمیته مشترک عراق و ایران و تحکیم شراکت دوجانبه در زمینه‌ها و سطوح مختلف اشاره کرد.

 

خاندوزی نیز بر تقدیر مقامات ایران از نقش عراق در تقریب دیدگاه‌ها که منجر به تفاهم اخیر بین عربستان و ایران شد که موجب تثبیت ثبات و امنیت منطقه می شود، هم تاکید کرد.

 

پیش از این هم در نشست خبری مشترک وزیر امور اقتصادی و دارایی ایران و وزیر تجارت عراق ، « احسان خاندوزی» وزیر اقتصاد کشورمان اعلام کرد: در پنجمین نشست کمیسیون مشترک ایران و عراق، تفاهمات راهگشایی در حوزه حمل و نقل، تجارت، نیرو، برق، گاز، آب و همچنین در حوزه های تعاملات بانکی و مالی بین دو کشور به امضا رسید.

 

این درحالی است که شامگاه یکشنبه هم «محمد کاظم آل صادق»، سفیر ایران در بغداد با «محمد شیاع السودانی» نخست‌وزیر عراق دیدار کرده بود.

 

دو طرف در این دیدار درباره ابعاد مختلف روابط دوجانبه و راهکارهای توسعه آن در راستای منافع مشترک دو کشور رایزنی کردند.

 

السودانی در این دیدار بر موضع متوازن عراق و رویکرد این کشور در حمایت از ابزار گفتگو برای تحقق ثبات در منطقه و حمایت از توسعه پایدار و پیشرفت و رفاه برای همه ملت‌های برادر و دوست تاکید کرد.

 

از سوی دیگر، «آل کاظم» تشکر و قدردانی سران ایران از تلاش‌های عراق در مسیر نزدیک‌سازی دیدگاه‌ها و تسهیل تلاش‌های منتهی به تفاهم اخیر میان تهران و ریاض را به «السودانی» انتقال داد.

 

عراق پیش از این میزبان چندین دور مذاکرات میان عربستان و ایران بود تا اینکه دو کشور روز جمعه گذشته با میانجی‌گری چین به توافق برای از سرگیری روابط دوجانبه و بازگشایی سفارتخانه‌ها ظرف مدت دو ماه دست یافتند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار