دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

تاکید السودانی بر تحکیم شراکت میان تهران و بغداد

تاکید السودانی بر تحکیم شراکت میان تهران و بغداد دفتر نخست وزیر عراق از دیدار وزیر اقتصاد و دارایی ایران و هیئت همراهش با «محمد شیاع السودانی» خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۹ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 14
کد خبر: ۱۷۶۶۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، «احسان خاندوزی»، وزیر اقتصاد و دارایی جمهوری اسلامی ایران و هیئت همراه او با «محمد شیاع السودانی»، نخست وزیر عراق دیدار کردند.

 

براساس بیانیه دفتر نخست وزیری عراق، دو طرف درباره پرونده‌ها و مسائل اقتصادی و همکاری بین دو کشور و راه‌های تقویت آن رایزنی کردند.

 

السودانی به اهمیت حمایت از فعالیت کمیته مشترک عراق و ایران و تحکیم شراکت دوجانبه در زمینه‌ها و سطوح مختلف اشاره کرد.

 

خاندوزی نیز بر تقدیر مقامات ایران از نقش عراق در تقریب دیدگاه‌ها که منجر به تفاهم اخیر بین عربستان و ایران شد که موجب تثبیت ثبات و امنیت منطقه می شود، هم تاکید کرد.

 

پیش از این هم در نشست خبری مشترک وزیر امور اقتصادی و دارایی ایران و وزیر تجارت عراق ، « احسان خاندوزی» وزیر اقتصاد کشورمان اعلام کرد: در پنجمین نشست کمیسیون مشترک ایران و عراق، تفاهمات راهگشایی در حوزه حمل و نقل، تجارت، نیرو، برق، گاز، آب و همچنین در حوزه های تعاملات بانکی و مالی بین دو کشور به امضا رسید.

 

این درحالی است که شامگاه یکشنبه هم «محمد کاظم آل صادق»، سفیر ایران در بغداد با «محمد شیاع السودانی» نخست‌وزیر عراق دیدار کرده بود.

 

دو طرف در این دیدار درباره ابعاد مختلف روابط دوجانبه و راهکارهای توسعه آن در راستای منافع مشترک دو کشور رایزنی کردند.

 

السودانی در این دیدار بر موضع متوازن عراق و رویکرد این کشور در حمایت از ابزار گفتگو برای تحقق ثبات در منطقه و حمایت از توسعه پایدار و پیشرفت و رفاه برای همه ملت‌های برادر و دوست تاکید کرد.

 

از سوی دیگر، «آل کاظم» تشکر و قدردانی سران ایران از تلاش‌های عراق در مسیر نزدیک‌سازی دیدگاه‌ها و تسهیل تلاش‌های منتهی به تفاهم اخیر میان تهران و ریاض را به «السودانی» انتقال داد.

 

عراق پیش از این میزبان چندین دور مذاکرات میان عربستان و ایران بود تا اینکه دو کشور روز جمعه گذشته با میانجی‌گری چین به توافق برای از سرگیری روابط دوجانبه و بازگشایی سفارتخانه‌ها ظرف مدت دو ماه دست یافتند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار