هوای تهران ناسالم شد وزیر دادگستری: نظارت تعزیرات باید در راستای حمایت از تولید سالم باشد پیش‌بینی هوای تهران طی ۵ روز آینده اعلام زمان ثبت نام آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ شهادت یک مرزبان در سیستان و بلوچستان + عکس کیفیت هوای تهران قابل قبول شد وام‌های آموزش و پرورش که دانشجومعلمان هم می‌توانند دریافت کنند ایران در آستانه پاییز خشک‌تر؛ هشدار درباره تداوم بحران آب اخراج کادر خاطی مدرسه پرند در پی انتشار فیلم تنبیه بدنی دانش‌آموز / ویدیوی ناراحت کننده از تنبیه این دانش آموز را ببینید ورود دستگاه قضا به تنبیه بدنی دانش‌آموز قزوینی/ تشکیل پرونده در پی شکایت والدین ثبت‌نام آزمون استخدامی کادر اداری قوه قضاییه سال ۱۴۰۴ هشدار به ورودی‌های جدید فرهنگیان مشهد فردا ۲۴ مهر تعطیل شد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۲۳ تا ۲۶ مهر ماه در برخی از جاده‌های کشور خبر خوش برای فرهنگیان / تسویه پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته تا پایان سال از هوش مصنوعی برای این ۵ کار استفاده نکنید!

توقیف خودروهایی که اقدام به پرتاب نارنجک می‌کنند

رئیس پلیس راهور تهران از توقیف وسایل نقلیه ای که اقدام به پرتاب مواد محترقه از داخل خودرو به بیرون کنند، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۹ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 14
کد خبر: ۱۷۶۶۸۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران، سردار محمد حسین حمیدی در حاشیه بازدید رئیس آتش نشانی تهران از مرکز فرماندهی و کنترل هوشمند تهران بزرگ گفت: خودروهایی که از داخل خودرو اقدام به پرتاب نارنجک می‌کنند از طریق دوربین‌های شناسایی می‌شوند.

وی گفت: همچنین وسایل نقلیه ای که اقدام به پرتاب مواد محترقه از داخل خودرو به بیرون می‌کنند خبر داد توقیف و این افراد به مراجع قضائی نیز معرفی می‌شوند.

در این دیدار قدرت الله محمدی رئیس آتش نشانی تهران از مرکز فرماندهی و کنترل هوشمند تهران بزرگ بازدید و از نزدیک با تلاش‌ها، فعالیت‌ها و نحوه نظارت بر مدیریت ترافیک شهر تهران توسط کارکنان راهور آشنا شد./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار