دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

سرعت؛‌ بلای جان ۲۸ درصد از تهرانی‌ها

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ، علت وقوع ۲۸ درصد از تصادفات در دی و بهمن را عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از «سرعت» عنوان کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۴ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 06
کد خبر: ۱۷۵۶۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ محمد رازقی معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ در برنامه تلویزیونی «شهر امن» به بررسی وضعیت تصادفات تهرانی ها در دی و بهمن سال جاری پرداخت و تصریح کرد: به طور کلی تاخیر در رویت، عدم توجه به جلو و سرعت غیر مجاز از عوامل و دلایل بروز تصادفات است.

 

وی با بیان اینکه سرعت می‌تواند به شکل‌های مختلف در تصادفات تاثیر گذاشته و علت تصادف باشد تصریح کرد: می‌توان به زمانی که سرعت وسیله نقلیه بالاست و تاخیر رویت خطر توسط راننده را داریم اشاره کرد چراکه راننده چون سرعتش بالاتر از سرعت مجاز و مشخص در معبر است، خطر را دیر می بیند و موجب تصادف می‌شود.

 

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ افزود: تاخیر در رویت، عدم توجه به جلو ، سرعت غیرمجاز و عدم رعایت سرعت مطمئنه از عوامل و دلایل تصادفات است.

 

وی گفت: 28 درصد از تصادفات در دو ماهه گذشته_ دی و بهمن_ به دلیل عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از عدم رعایت سرعت مطمئنه رخ داده است ؛ بطور ساده تر اینکه حدود 28 درصد از تصادفات به طور مستقیم با سرعت های رانندگان ارتباط داشته است.

 

سرهنگ رازقی گفت: در مسیرهای شمال به جنوبی به خاطر شیبی که شهر تهران دارد ، رانندگان باید مدیریت سرعت را در دست بگیرند که حادثه ای بخاطر افزایش سرعت به وقوع نپیوندد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر