دیدار اژه‌ای با مدیران رسانه‌ها؛ فراخوان اصلاح قانون مطبوعات؛ چند نقد جدی به قوه قضائیه اختلال در اینترنت برخی کاربران از ساعاتی پیش/ علت چیست؟ پیش بینی کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور/ احتمال بارش رگباری و پراکنده در نقاط مختلف وزیر بهداشت: امسال شش هزار تخت بیمارستانی افتتاح می‌شود انهدام ۸۱۶ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سال جاری اتصال برخط سازمان تأمین اجتماعی به دفاتر ثبت اسناد و املاک کشور اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد

سرعت؛‌ بلای جان ۲۸ درصد از تهرانی‌ها

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ، علت وقوع ۲۸ درصد از تصادفات در دی و بهمن را عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از «سرعت» عنوان کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۴ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 06
کد خبر: ۱۷۵۶۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ محمد رازقی معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ در برنامه تلویزیونی «شهر امن» به بررسی وضعیت تصادفات تهرانی ها در دی و بهمن سال جاری پرداخت و تصریح کرد: به طور کلی تاخیر در رویت، عدم توجه به جلو و سرعت غیر مجاز از عوامل و دلایل بروز تصادفات است.

 

وی با بیان اینکه سرعت می‌تواند به شکل‌های مختلف در تصادفات تاثیر گذاشته و علت تصادف باشد تصریح کرد: می‌توان به زمانی که سرعت وسیله نقلیه بالاست و تاخیر رویت خطر توسط راننده را داریم اشاره کرد چراکه راننده چون سرعتش بالاتر از سرعت مجاز و مشخص در معبر است، خطر را دیر می بیند و موجب تصادف می‌شود.

 

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ افزود: تاخیر در رویت، عدم توجه به جلو ، سرعت غیرمجاز و عدم رعایت سرعت مطمئنه از عوامل و دلایل تصادفات است.

 

وی گفت: 28 درصد از تصادفات در دو ماهه گذشته_ دی و بهمن_ به دلیل عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از عدم رعایت سرعت مطمئنه رخ داده است ؛ بطور ساده تر اینکه حدود 28 درصد از تصادفات به طور مستقیم با سرعت های رانندگان ارتباط داشته است.

 

سرهنگ رازقی گفت: در مسیرهای شمال به جنوبی به خاطر شیبی که شهر تهران دارد ، رانندگان باید مدیریت سرعت را در دست بگیرند که حادثه ای بخاطر افزایش سرعت به وقوع نپیوندد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار