اطلاعیه مهم صندوق بازنشستگی کشوری برای بازنشستگان عوامل موثر بر نوسان قیمت طلا خبرهای مهم از بازار مسکن برای متقاضیان مسکن از گوشت بوفالو تا ماهی؛ میزان گوشت و مرغ نابود شده در انفجار بندر اعلام شد بورس در انتظار بازگشایی نماد دومین غول خودروساز اطلاعیه مهم سازمان حمایت درباره قیمت‌گذاری خودرو‌های وارداتی پیش‌بینی بورس یکشنبه ۱۴ اردیبهشت: فشار مذاکرات برجام بر شانه‌های بازار سهام پیش‌بینی قیمت سکه و طلا فردا یک‌شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ احتمال افزایش قیمت نان؛ مردم یارانه جدید می‌گیرند؟ افزایش شدید قیمت دلار در بازار آزاد امروز/ طغیان در بازار ارز فردا هم ادامه خواهد داشت؟ نابودی ۲۰۰هزار تن برنج در بندر شهید رجایی واقعیت دارد؟ جزییات طرح کالابرگ الکترونیک استارت اعطای وام ۴۰۰ میلیونی قرض‌الحسنه برای دهک‌های کم‌درآمد مدیرعامل تامین و تصفیه آب تهران: پنجمین سال بحران آب را داریم / تابستان سختی در پیش است جزئیات جدید از شبکه پولشویی ۵۰ هزار میلیاردی بازار موبایل 

قطار تهران ـ‌ آنکارا ماه آینده وارد ریل می‌شود

شمارش معکوس برای راه‌اندازی قطار تهران ـ آنکارا آغاز شده و طبق آخرین اعلام مدیرعامل رجا این اتفاق ۱۶ مردادماه رخ می‌ده
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 28
کد خبر: ۱۷۶۷۳

به گزارش راهبرد معاصر ، به دنبال افتتاح خط ریلی تهران ـ وان که سوم تیرماه صورت گرفت، قطار تهران ـ آنکارا نیز قرار است ۱۶ مردادماه وارد ریل شود. پیش‌فروش بلیت نیز از امروز آغاز خواهد شد. قبل از این مدیرعامل رجا گفته بود که ۱۲ تیرماه این قطار راه می‌افتد.

 

قطار تهران-آنکارا به‌صورت ترکیبی از تهران تا دریاچه وان با واگن‌های کشور ایران حرکت می‌کند، سپس برای عبور از دریاچه وان از قایق‌های فری‌بُت‌ و آن سوی دریاچه تا آنکارا نیز از واگن‌های کشور ترکیه استفاده می‌شود. قیمت بلیت این قطار ۴۳ یورو است و از شرکت‌ها درخواست‌ شده در مرحله اول بر روی بلیت تخفیف البته به‌صورت ریالی اعمال کنند.

 

بنا به گفته معاون مسافری راه‌آهن، این قطار تهران را به مقصد آنکارا ترک کرده و پس ازعبوراز ایستگاه زنجان، تبریز، سلماس وارد ایستگاه مرزی رازی می شود در ایستگاه رازی تشریفات گمرکی و کنترل گذرنامه ها انجام می شود. سپس قطار در ادامه مسیر پس از طی ۳ کیلومتر در ایستگاه مرزی کاپیکوی در ترکیه برای بررسی گذرنامه ها و گمرک توسط ماموران این کشور متوقف می شود.

 

میرحسن موسوی اظهار کرد: قطار پس از سیر ۱۰۷ کیلومتر وارد ایستگاه وان می‌شود و در اسکله وان مسافران سوار کشتی (فری بوت) شده و پس از ۵ ساعت مسافرت با کشتی بر روی دریاچه وان به ایستگاه تات وان رسیده و پس از سیر ۱۳۳۰ کیلومتر سفر خود را با قطار ترکیه تا آنکارا ادامه می دهند تا به آنکارا برسند.

منبع : ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار