کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

یک دریاچه جدید به تهران اضافه می شود

در ادامه تکمیل پروژه های در حال ساخت اراضی عباس آباد، «دریاچه» و «محوطه باغ هنر» در فاز دوم ۲۷ مرداد ماه ۱۳۹۸ با حضور شهردار تهران، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، رییس و اعضای شورای اسلامی شهر و اساتید و پیشکسوتان موسیقی، تئاتر، شعر و ادبیات و تجسمی افتتاح می شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۸ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 10
کد خبر: ۱۸۸۸۶

به گزارش راهبرد معاصر ، با افتتاح «دریاچه» با مساحت ۲۵ هزار متر مربع و «محوطه باغ هنر» با مساحت ۵ هزار متر مربع در اراضی عباس‌آباد، بزرگترین پروژه هنری قلب پایتخت آماده میزبانی از هنرمندان و شهروندان شده یک دریاچه جدید به شهر تهران اضافه می شود.

 

«باغ هنر» بخش هنری اراضی عباس آباد حد فاصل باغ کتاب و باغ موزه دفاع مقدس واقع شده و ارتباط دهنده این دو مجموعه فرهنگی و حلقه واسط مراکز ضلع شرقی اراضی محسوب می شود.

این باغ شامل یک دریاچه،۴ ساختمان و یک رواق است که دو ساختمان «خانه شعر و ادبیات» و «خانه نقش» در فاز اول طی سال های ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۲ افتتاح و به بهره برداری رسیده است و دریاچه و محوطه باغ در فاز دوم به بهره برداری می رسد.

 

آمفی تئاتر هایی با ظرفیت های متعدد برای برگزاری نشست ها و همایش های تخصصی، اتاق های کنفرانس، سالن های آمفی تئاتر روباز، کافی شاپ و رستوران و گالری جهت نمایش آثار شاخص اساتید و هنرمندان و دانشجویان از جمله امکانات باغ هنر است که بخشی از آن با افتتاح رواق به بهره برداری رسیده و بخش دیگر آن پس از تکمیل «کوشک مرکزی» و «خانه موسیقی» در اختیار هنرمندان قرار خواهد گرفت.

 

همچنین با توجه به ظرفیت ملی و بین المللی اراضی عباس آباد برنامه ریزی های گوناگونی برای حضور هنرمندان بین المللی به منظور ایجاد نشاط اجتماعی در حال انجام است.

 

بنا به گفته روابط عمومی شرکت نوسازی عباس آباد و با توجه به پیشرفت ۷۰ درصدی خانه موسیقی و کوشک مرکزی می توان امیدوار بود که این دو پروژه در سه ماهه نخست سال ۹۹ افتتاح شود و به این ترتیب باغ هنر تکمیل خواهد شد.

 

باغ هنر یکی از پروژه های بزرگ اراضی عباس آباد در طول سال های گذشته و در دوران مدیریت های پیشین در حال ساخت و در مقاطعی متوقف شده بود که در دو سال اخیر عملیات عمرانی با سرعت بیشتری پیگیری و امروز آماده افتتاح شده است.

ارسال نظر