اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم

تظاهرات علیه نتانیاهو در آلمان

خشم و اعتراض از کابینه رژیم صهیونیستی بنیامین نتانیاهو را تا آلمان هم دنبال خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۷ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 14
کد خبر: ۱۷۶۷۶۱

به گزارش راهبرد معاصر رسانه‌های عربی خبر دادند، در حالی که مخالفان و معترضین به نتانیاهو خود را فردا برای تظاهرات اعتراض آمیز در حین ورودش به آلمان آماده می‌کنند، مسئولین آلمانی هم اعلام کردند، از فردا تا جمعه تمامی راه‌های منتهی به نقاطی که نتانیاهو در پایتخت آلمان در آن حضور پیدا می‌کند را مسدود خواهند کرد.

پلیس آلمان اعلام کرد منطقه اطراف هتل والدروف، اطراف دفتر صدر اعظم و کاخ ریاست جمهوری آلمان را تحت تدابر شدید امنیتی قرار خواهد داد.

این اقدامات د رحالی انجام می‌شود که اعلام شده است نتانیاهو در این سفر با اولاف شولتس صدر اعظم و فرانک والتر اشتانمایر رئیس جمهور آلمان ملاقات و گفتگو خواهد کرد.

همزمان با ورود نتانیاهو سکوی شماره 17 پاسداشت هلوکاست در ایستگاه قطار وانزه که نتانیاهو قصد دیدار از آن را دارد نیز در محاصره نیروهای امنیتی قرار می‌گیرد.

در این بین اعلام شد، تظاهرات اعتراض آمیز علیه حضور نتانیاهو در برلین همزمان با سفراو به این شهر آغاز خواهد شد، اما هنوز مشخص نیست، مسئولین امنیتی اجازه انجام آنرا در مناطق نزدیک به محل حضور نتانیاهو خواهند داد یا خیر؟

این تظاهرات همزمان با موج گسترده اعتراضات در مناطق مختلف فلسطین اشغالی و هشدار چند باره مسئولین رژیم صهیونیستی از جمله رئیس آن نسبت به خطری که بقای این رژیم را تهدید می‌کند، انجام می‌شود.

در همین راستا بیش از یک هزار نویسنده و استاد دانشگاه در رژیم صهیونیستی با امضای طوماری خطاب به رهبران آلمان و انگلیس خواستار عدم میزبانی این دو کشور از بنیامین نتانیاهو و لغو سفر وی به کشورهایشان شدند.

رادیو و تلویزیون سراسری رژیم صهیونیستی (کان) در خبری اعلام کرد، این یک هزار نویسنده و استاد دانشگاه اسرائیلی با امضای طوماری که تسلیم سفرای این دو کشور در سرزمین‌های اشغالی شد، از مسئولین این دو کشور خواستند اجازه ورود به نتانیاهو داده نشود.

نتانیاهو قرار است فردا چارشنبه عازم برلین شود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار