تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

افزایش ۱۷ هزار بشکه‌ای تولید روزانه نفت ایران

افزایش ۱۷ هزار بشکه‌ای تولید روزانه نفت ایران بر اساس جدیدترین گزارش اوپک تولید روزانه نفت ایران در دومین ماه سال جاری میلادی ۱۷ هزار بشکه افزایش یافته و قیمت نفت سنگین ایران به ۸۱ دلار و ۸۸ سنت در هر بشکه رسیده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۵ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 15
کد خبر: ۱۷۶۷۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  اوپک در جدیدترین گزارش ماهانه خود اعلام کرد: قیمت سبد نفتی این سازمان در ماه فوریه 2023 با 26 سنت افزایش نسبت به ماه قبل از آن به 81 دلار و 88 سنت در هر بشکه رسیده است.

 

بر اساس این گزارش متوسط قیمت نفت سنگین ایران نیز در ماه فوریه بالغ بر 81 دلار و 88 سنت در هر بشکه گزارش شده که نسبت به ماه قبل از آن 32 سنت افزایش داشته است.

 

همچنین متوسط قیمت نفت سنگین ایران در دو ماهه امسال 81 دلار و 72 سنت بوده است.

 

افزایش 17 هزار بشکه‌ای تولید روزانه نفت ایران

بر اساس این گزارش تولید نفت ایران در فوریه سال 2023 با رشد 17 هزار بشکه‌ای نسبت به ماه قبل از آن مواجه شده و به 2 میلیون و 571 هزار بشکه در روز رسیده است. ایران در ماه ژانویه 2 میلیون و 554 هزار بشکه در روز نفت تولید کرده بود.

 

کل تولید نفت اوپک در فوریه 117 هزار بشکه نسبت به ماه قبل از آن افزایش یافته و به 28 میلیون و 924 هزار بشکه در روز رسیده است.

 

آنگولا بیشترین کاهش تولید نفت در ماه فوریه را داشته و تولید روزانه نفت این کشور 52 هزار بشکه کاهش یافته است. بیشترین افزایش تولید نیز مربوط به نیجریه بوده به طوری که تولید روزانه نفت این کشور 72 هزار بشکه افزایش یافته است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار