نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

انتقاد ۱۷ کشور اروپایی از شهرک‌سازی‌های رژیم صهیونیستی

انتقاد ۱۷ کشور اروپایی از شهرک‌سازی‌های رژیم صهیونیستی چندین کشور اروپایی از رژیم صهیونیستی خواسته‌اند به سیاست‌های شهرک‌سازی پایان دهد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۸ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 15
کد خبر: ۱۷۶۷۶۹

به گزارش راهبرد معاصر،‌ دولت‌های ۱۷ کشور اروپایی که اکثر آنها عضو اتحادیه اروپا هستند ضمن انتقاد از سیاست‌های رژیم صهیونیستی از این رژیم خواستند به سیاست شهرک‌سازی‌ها و اخراج خانواده‌های فلسطینی از خانه‌هایشان در شرق بیت‌المقدس پایان دهد.

 

طبق گزارش روزنامه هاآرتص، دیپلمات‌های ۱۷ کشور اروپایی شامل انگلیس، فرانسه، اسپانیا و هلند «مخالفت شدید خودشان را با سیاست شهرک‌سازی اسرائیل» اعلام کرده و به ویژه درباره تخلیه اجباری خانواده‌های فلسطینی در سیلوان، شیخ جراح و بیت‌المقدس هشدار دادند.

 

در بیانیه نمایندگان این ۱۷ کشور آمده است: «اینکه مسئولان اسرائیلی قصد دارند در ماه رمضان سیاست‌های تخریب در شرق بیت‌المقدس را ادامه دهند بسیار نگران‌کننده است.»

 

صدها هزار اسرائیلی در شهرک‌هایی یهودی‌نشین که رژیم صهیونیستی بعد از جنگ ۱۹۶۷ و اشغال سرزمین‌های فلسطینی در کرانه باختری و شرق بیت‌المقدس ساخته است سکونت دارند.

 

سازمان ملل و بیشتر کشورهای جهان شهرک‌های رژیم صهیونیستی را غیرقانونی می‌دانند زیرا این رژیم در جنگ سال ۱۹۶۷ میلادی این سرزمین‌ها را اشغال کرده و بر مبنای کنوانسیون ژنو هر گونه ساخت و ساز از سوی اشغال‌گر در سرزمین‌های اشغالی ممنوع است.

 

فلسطینیان به دنبال تشکیل کشوری مستقل در کرانه باختری و نوار غزه هستند که پایتخت آن بیت‌المقدس باشد. آن‌ها همچنین خواستار خروج اسرائیل از سرزمین‌های اشغال شده در سال ۱۹۶۷ هستند، اما اسرائیل از بازگشت به مرزهای پیش از جنگ شش روزه امتناع می‌کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار