عراقچی به ترامپ: کنجکاوید بدانید چرا تسلیم نمی‌شویم؟ چون ما «ایرانی» هستیم عمان: خوشحالیم که مذاکرات ایران و آمریکا روز پنجشنبه برگزار می‌شود منابع پاکستانی: ۸۰ تروریست در حملات به افغانستان کشته شدند عراقچی: توافقی بهتر از برجام امکان‌پذیر است آکسیوس: مذاکرات ایران و آمریکا با یک شرط جمعه برگزار می‌شود العربی الجدید: برخی گروه‌های عراقی برای حمایت نظامی از ایران در صورت جنگ آماده شده‌اند عراقچی از مذاکرات با آمریکا در روز پنجشنبه در ژنو خبر داد عراق: در حال پیگیری بازگرداندن زندانیان داعش به کشور‌های خودشان هستیم/ تروریست‌هایی که به عراق منتقل شده‌اند، به بیش از ۶۷ کشور مختلف تعلق دارند عضو دولت قانون: نوری المالکی تنها نامزد چارچوب هماهنگی برای نخست‌وزیری عراق است نتانیاهو: روی ایجاد یک محور جدید ضد شیعه کار می‌کنیم حادثه امنیتی در محل اقامت ترامپ گروسی: آژانس فوق‌العاده بی‌طرف بوده/ بر سر حمله به تأسیسات ایران با کسی تبانی نکردیم اردن: از خاک ما علیه ایران استفاده نخواهد شد عدم دعوت ایران از کشور‌های عضو اتحادیه اروپا برای شرکت در مراسم «سلام سفرا»

داعش مسئولیت انفجار حومه درعا را بر عهده گرفت

گروه تروریستی داعش با انتشار بیانیه‌ای مسئولیت حمله انتحاری در حومه درعای سوریه را پذیرفت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۸ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 28
کد خبر: ۱۷۶۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  گروه تروریستی داعش با صدور بیانیه‌ای مسئولیت انفجار حمله انتحاری در مرکز ایست بازرسی ارتش سوریه در نزدیکی روستای «ملیحه العطش» واقع در حومه شرقی درعا را بر عهده گرفت.

 

در بیانیه‌ای که در ساعات پایانی شنبه شب در حساب‌های کاربری وابسته به گروه تروریستی داعش در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد، آمده است یکی از تروریست‌های این گروه پس از درگیری با نیروهای سوری، کمربند انفجاری خود را منفجر کرد که منجر به کشته شدن ۸ نفر و زخمی شدن ۱۰ نفر دیگر شد.

 

این در حالی است که طبق اعلام منابع رسمی، بر اثر این حمله که روز شنبه به وقوع پیوست، دست کم شش نفر از نیرو‌های ارتش سوریه جان خود را در یک نقطه بازرسی در استان درعا از دست دادند و شماری نیز زخمی شدند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار