ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحرکات تروئیکای اروپا در شورای امنیت انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس

رایزنی پهپادی سفیر روسیه با آمریکا

سفیر روسیه در ایالات متحده رایزنی خود با دستیار وزیر خارجه آمریکا درباره حادثه سقوط پهپاد آمریکایی را «سازنده» توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۰ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 15
کد خبر: ۱۷۶۷۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، «آناتولی آنتونوف»، سفیر روسیه در ایالات متحده آمریکا رایزنی‌های خود با مقام وزارت خارجه آمریکا در خصوص حادثه سقوط پهپاد آمریکایی در دریای سیاه را «سازنده» توصیف کرد.

 

آنتونوف بعد از گفت‌وگو با «کارن دانفراید»، دستیار وزیر خارجه آمریکا در امور اروپا و اوراسیا در پاسخ به این سوال که آیا واشنگتن درباره تبعات این اقدام به روسیه هشدار داده است یا خیر گفت: «منظورتان این است که آیا او مرا تهدید کرد یا خیر؟ پاسخ خیر است.»

 

وی اضافه کرد: «ما در خصوص این حادثه صحبت کردیم چون اختلافاتی درباره حادثه امروز داریم ولی به نظر من اینطور آمد که گفت‌وگویمان بر سر این موضوع سازنده بود.من صحبت‌های ایشان را شنیدم امیدوارم ایشان هم نکاتی که من گفتم را متوجه شده باشند.»

 

ساعاتی قبل‌تر گزارش شده بود آمریکا سفیر روسیه را در اعتراض به اقدام جنگنده روس در سرنگون کردن پهپاد «ام کیو-9» آمریکا بر فراز دریای سیاه احضار کرد.

 

«ند پرایس» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا شامگاه سه‌شنبه گفت که در بالاترین سطوح در حال تعامل مستقیم با روس‌ها است تا اعتراض شدید خود را به «رهگیری غیرحرفه‌ای و ناایمن جنگنده روس» ابراز کند.

 

وی در ادامه گفت: «سفیر روسیه را به وزارت خارجه فرا خوانده‌ایم تا این پیام را به وی ابلاغ کرده و سفیر آمریکا در مسکو نیز این پیام را به وزارت امور خارجه روسیه تحویل خواهد داد».

 

شامگاه سه‌شنبه سانحه‌ای برای یک فروند پهپاد «ام کیو-۹ ریپر» ساخت آمریکا بر فراز دریای سیاه رخ داده و طی آن این هواپیمای بدون سرنشین با یک جنگنده روسیه برخورد کرده و این پهپاد به داخل دریا سقوط کرد.

 

به گفته فرماندهی آمریکا در اروپا، اوایل صبح سه‌شنبه به وقت محلی جنگنده «سوخو-۲۷» روسیه یک فروند پهپاد ریپر نیروی هوایی ایالات متحده را در ماموریتی بر فراز دریای سیاه رهگیری کرد، اما در این ماموریت هواپیمای روسی با پهپاد برخورد کرد و باعث سقوط پهپاد به داخل دریای سیاه شد.

 

کاخ سفید در این باره این حادثه اعلام کرد که جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در جریان این سانحه قرار گرفته است. سخنگوی امنیت ملی کاخ سفید مدعی شده که رفتار ناامن و غیرحرفه‌ای روسیه باعث سقوط پهپاد ام کیو-۹ شد.

 

این در حالی است که روسیه بارها نسبت به حضور نیروهای خارجی در منطقه و امکان محاسبات نظامی اشتباه هشدار داده است. مقامات روسی گفته‌اند که با توجه به سیر تحولات در اوکراین، روسیه و کشورهای غربی وارد جنگی نیابتی شده‌اند و این ممکن است به جنگ مستقیم تبدیل شود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار