تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان

کیفرخواست "صادق زیبا کلام" و "آذر منصوری" صادر شد

کیفرخواست دادستان تهران گفت: "کیفرخواست صادق زیبا کلام و آذر منصوری صادر شد". نامبردگان درباره بدحالی دانش‌آموزان اقدام به انتشار ادعاهایی خلاف واقع کرده‌ بودند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۶ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 15
کد خبر: ۱۷۶۸۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، علی صالحی؛ دادستانی تهران اعلام کرد: در خصوص توییت‌های صادق زیبا کلام و آذر منصوری درباره بدحالی دختران دبیرستانی که توسط این دادستانی اعلام جرم شده بود، نامبردگان به دادسرا احضار شدند.

 

وی افزود: ضمن انجام تحقیقات قضائی و اخذ دفاع و آخرین دفاع متهمین، پرونده‌ها با صدور قرار جلب به دادرسی صادر شده است.

 

صالحی بیان کرد: پرونده نامبردگان با کیفرخواست برای رسیدگی به دادگاه ارسال شده است.

 

گفتنی است؛ در همین باره دادستان تهران 16 اسفند ماه گفت: کسانی که به نشر دروغ و شایعات اقدام کنند و فضای امنیت روانی شهروندان و خانواده‌های عزیز را تهدید کنند، مورد رصد دستگاه‌‌های امنیتی، انتظامی و قضائی قرار دارند و برخورد قاطع و قانونی در انتظار آنها خواهد بود.

 

صالحی با اشاره به افرادی که در فضای مجازی اقدام به التهاب‌آفرینی در موضوع بدحالی دانش‌آموزان در مدارس می‎‌‌کنند، گفت: متأسفانه برخی چهره‌های معروف و رسانه‌های مکتوب و برخط، به‌جای انتشار اطلاعات صحیح و دقیق، اقدام به انتشار ادعاهایی خلاف واقع و کاملاً دروغ کرده‌اند که حقیقتاً موجب تشویش اذهان عمومی شده است و قاعدتاً دستگاه قضائی وظیفه دارد با این دست دروغ‌پراکنی‌ها برخورد قانونی کند.

 

وی با اشاره به تشکیل پرونده قضائی برای تعدادی از این افراد و رسانه‌های متخلف در دادستانی تهران طی یک هفته گذشته بیان کرد: با شایعه‌پراکنی‌ها و دروغ‌پردازی‌ها در این حوزه برخورد قانونی خواهد شد.

 

صالحی افزود: در این رابطه علیه مدیران مسئول رسانه‌های هم‌میهن، رویداد24 و شرق و همچنین اشخاصی از جمله آذر منصوری، صادق زیبا کلام و رضا کیانیان، اعلام جرم صورت گرفته و پرونده قضائی تشکیل شده است.

 

این خبر می‌افزاید؛ مسعود ستایشی؛ سخنگوی قوه قضائیه دیروز در نشست خبری با خبرنگاران درباره اتهامات رضا کیانیان، صادق زیباکلام و آذر منصوری گفت: رضا کیانیان مرتکب نشر اکاذیب به قصد اضرار غیر و تشویش اذهان عمومی شده که پرونده وی در حال رسیدگی است. درباره صادق زیباکلام و آذر منصوری هم در وقت اداری روز گذشته [دوشنبه 22 اسفند] قرار نهایی جلب دادرسی صادر شده است و پرونده به دادگاه کیفری دو صادر شده که اتهام آنها هم نشر اکاذیب به قصد اصرار غیر و تشویش اذهان عمومی است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار