جزئیات ثبت‌نام متقاضیان رشته‌های بدون آزمون ۱۴۰۵ وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه

زمان پرداخت پاداش پایان خدمت سال 97 فرهنگیان اعلام شد

امروز ابطحی عضو کمیسیون آموزش مجلسه گفت:در نشست امروز کمیسیون ،سرپرست وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد پاداش پایان خدمت بازنشستگان سال 97 تا پایان شهریور پرداخت خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۲ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 28
کد خبر: ۱۷۶۸۲

به گزارش راهبرد معاصر ، محمدجواد ابطحی درباره جلسه امروز کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با حضور سرپرست وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: در این جلسه موارد مختلفی مطرح شد که می‌توان مهمترین آن را قول پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان تا پایان شهریورماه اعلام کرد که براین اساس پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته سال 97 در دو مرحله به صورت 50-50 طی ماه‌های مرداد و شهریور پرداخت خواهد شد.

 

وی افزود: تعیین تکلیف مربیان پیش‌دبستانی و معلمان حق‌التدریس از سایر موارد مطرح در جلسه امروز بود که طبق گفته سرپرست آموزش و پرورش در نظر دارند که 17 هزار نفر را تعیین تکلیف کنند اما سازمان اداری و استخدامی با اعطای مجوز استخدام به 12 هزار نفر موافقت کرده است.

 

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: معلمان حق‌التدریسی که تعیین تکلیف می‌شوند وارد مدارس شده و در ایام تدریس یعنی در طول سال تحصیلی آموزشهای ضمن خدمت خود را طی خواهند کرد و مابقی آنها نیز تا برنامه ششم توسعه تعیین تکلیف خواهند شد.

 

ابطحی با اشاره به اینکه طبق گفته‌های سرپرست وزارت آموزش و پرورش تلاش برای معوقات فرهنگیان در حال انجام است، ادامه داد: آموزش‌دهندگان سال 92 به بعد نیز به صورت حق‌التدریس مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

 

وی با اشاره به اینکه سرپرست وزارت آموزش و پرورش به طرح خیرین مدرسه‌یار اشاره کرد، گفت: در این طرح خیرین همانند مدرسه‌سازها فعالیت می‌کنند اما در موارد جزئی‌تر و کمک به مدرسه در ابعاد مختلف.

منبع:تسنیم

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده