گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

مرکز ٢۴ ساعته پاسخگویی به تلفن ایرانیان خارج از کشور راه‌اندازی می‌شود

وزیر امور خارجه در جمع ایرانیان شرکت‌کننده در نشست نوروزی ایرانیان خارج از کشور حاضر و در جریان دیدگاه‌های تعدادی ازحاضران در این نشست قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۶ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 16
کد خبر: ۱۷۶۹۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان در این نشست در سخنانی با اشاره به اینکه ایرانیان خارج از کشور جامعه‌ای غالبا فرهیخته و دارای دارای ویژگی‌های تخصصی، علمی و فرهنگی بارزی هستند، افزود:یکی از این ویژگی‌ها پایبندی به هویت ملی است.

 

وی افزود: تلاش ما این است که ایرانیان خارج از کشور بتوانند از طریق معتمدین و نمایندگان خود در ساز و کاری مناسب دیدگاه‌هایشان را مستمرا منتقل کنند.

 

وزیر امور خارجه با اشاره به اینکه با پیگیری‌های انجام شده، امکان مشاوره حقوقی ایرانیان با قوه قضائیه فراهم شده است، تاکید کرد: ما از سفرا و روسای جدید نمایندگی‌هایمان در خارج از کشور خواسته‌ایم به طور ویژه مسائل و مشکلات ایرانیان را پیگیری کنند، همچنین در بخش کنسولی وزارت امور خارجه نیز در حال راه‌اندازی مرکزی هستیم که به صورت ٢۴ ساعته پاسخگوی تلفن ایرانیان خارج از کشور باشد.

 

وی افزود: ما سامانه پرسمان تردد را در دولت آقای رییسی برای ایرانیانی راه‌اندازی کرده‌ایم که به دلیل تلاش دشمنانه ایران‌هراسی، احیانا نگرانی‌هایی برای سفر به ایران دارند.

 

امیرعبداللهیان پیگیری تصویب قانون جامع حمایت از ایرانیان خارج از کشور، بحث قانون مشمولین و خدمت سربازی و قوانین مربوط به دو تابعیتی‌ها را از دیگر پیگیری‌های وزارت امور خارجه و شورای عالی ایرانیان خارج از کشور دانست.

 

بنا بر اعلام وزارت امور خارجه، شرح برخی از ابعاد و تحولات مرتبط با اغتشاشات اخیر در ایران، ابعاد توطئه دشمنان در به آشوب کشاندن کشور و ناکامی آنان در این هدف، بخشی دیگر از اظهارات امیرعبداللهیان در این نشست بود.

 

در ابتدای این نشست تعدادی از ایرانیان مقیم خارج از کشور به نمایندگی از سایرین، دیدگاه‌ها، مشکلات و توقعات خود را در فضائی صمیمی و به صورت مستقیم با وزیر امور خارجه و جانشین رئیس شورای عالی ایرانیان خارج از کشور در میان گذاشتند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر