وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

کاخ سفید بر تحویل جنگنده اف-۱۶ به اوکراین تاکید کرد

کاخ سفید روز جمعه اعلام کرد با وجود تصمیم براتیسلاو برای انتقال جنگنده‌های میگ-29 به اوکراین، تصمیم واشنگتن برای انتقال جنگنده‌های اف-16 به اوکراین تغییر نکرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۰ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 18
کد خبر: ۱۷۶۹۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، کاخ سفید روز جمعه اعلام کرد که آمریکا در حال حاضر تصمیم خود برای انتقال جنگنده‌های اف-16 به اوکراین را تغییر نداده است.

 

بر اساس اعلام کاخ سفید با وجود تصمیم براتیسلاوا برای انتقال جنگنده‌های میگ-29 به کی‌یف، آمریکا تصمیم خود برای انتقال جنگنده‌های اف-16 را تغییر نداده است.

 

پیشتر «ماتئوش موراویسکی» نخست وزیر لهستان روز سه شنبه گفت که لهستان ممکن است چهار تا شش هفته آینده جنگنده «میگ-۲۹» به اوکراین بدهد.

 

این اقدام نشان می‌دهد متحدان کی‌یف در حال نزدیک‌تر شدن به توافق در مورد گام بعدی در حمایت نظامی خود از اوکراین هستند.

 

بر اساس این گزارش، لهستان اعلام کرده که آماده ارسال جنگنده‌های میگ-۲۹ خود را به اوکراین است. موراویسکی در نشست خبری گفت: «این ممکن است در ۴ تا ۶ هفته آینده اتفاق بیافتد.»

 

لهستان تاکنون ۱۴ تانک «لئوپارد- ۲» ساخت آلمان را به اوکراین فرستاده است. گفته می‌شود که ممکن است لهستان ۱۴ فروند جنگنده میگ-۲۹ به اوکراین اعزام کند.

 

در تحولی دیگر، دولت فنلاند نیز اعلام کرده که ممکن است جنگنده‌های «اف-۱۸ هورنت» خود در اختیار ارتش اوکراین قرار دهد.

 

«سنا مارین» نخست وزیر فنلاند روز شنبه گفت که چنین بحثی می‌تواند در فنلاند مطرح شود به ویژه که این کشور در حال خرید جدیدترین جنگنده برای جایگزینی با هواپیماهای موجود است.

 

نخست وزیر فنلاند گفت: «فکر می‌کنم ما می‌توانیم در مورد جنگنده‌های هورنت بحث کنیم که آیا امکان ارائه آنها به اوکراین وجود دارد یا خیر»./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار