فیدان در دمشق با الجولانی دیدار کرد طالبان بیش از ۸۰۰ ساز موسیقی را در ولایت کنر آتش زد جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی

کره شمالی: ۸۰۰ هزار نفر برای جنگ با آمریکا داوطلب شده‌اند

کره شمالی: ۸۰۰ هزار نفر برای جنگ با آمریکا داوطلب شده‌اند کره شمالی از آمادگی حدود ۸۰۰ هزار نفر از شهروندان این کشور تا روز جمعه برای جنگ با آمریکا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۸ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 18
کد خبر: ۱۷۷۰۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه «رودونگ سینمون» کره شمالی نوشت که دانش‌آموزان و کارگران تمایل خود را برای ثبت نام در ارتش و مقابله با آمریکا اعلام کرده‌اند.

 

به گزارش خبرگزاری رویترز، کره شمالی هفته گذشته در بحبوحه رزمایش نظامی آمریکا و کره جنوبی سه بار موشک شلیک کرد.

 

کره شمالی در مهمترین پرتاب خود روز جمعه یک موشک بالستیک قاره‌پیمای هواسونگ-۱۷ شلیک کرد که در خارج از منطقه اختصاصی اقتصادی ژاپن فرود آمد.

 

این شلیک ساعاتی پیش از دیدار نخست وزیر ژاپن و رئیس جمهوری کره جنوبی برای بحث در مورد مسائل دوجانبه و منطقه‌ای از جمله برنامه‌های موشکی و هسته‌ای کره شمالی انجام شد.

 

بر اساس قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل، انجام آزمایش‌های موشکی بالستیک توسط کره شمالی ممنوع است. از این رو، کره جنوبی، ژاپن و آمریکا پرتاب موشک‌های بالستیک کره شمالی را محکوم کردند.

 

کیم جونگ اون رهبر کره شمالی سئول و واشنگتن را به افزایش تنش‌ها از طریق رزمایش‌های نظامی متهم کرد و به ارتش کشورش دستور داد تا رزمایش‌های بیشتری برای آمادگی در یک «جنگ واقعی» انجام دهد.

 

حزب حاکم کارگران کره شمالی نیز یکشنبه در پاسخ به اقدامات آمریکا و کره جنوبی، تدابیر عملی و مهمی برای بازدارندگی جنگی اتخاذ کرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار