تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

تاکید آیت‌الله رئیسی بر ایجاد شرایط مناسب برای خدمات‌رسانی مطمئن به حجاج

رئیس جمهور با تاکید بر تمهید مقدمات بهره‌برداری بهتر زائران خانه خدا از معنویت و برکات اعمال حج، دستگاه‌های مجری و دست‌اندرکار امور حج را موظف کرد، با تقسیم صحیح وظایف و داشتن انضباط در عمل و رفتار، شرایط مناسبی برای خدمات‌رسانی مطمئن و آرامش‌بخش به حجاج فراهم کنند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۸ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 18
کد خبر: ۱۷۷۰۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی عصر شنبه در جلسه شورای‌عالی حج و زیارت با اشاره به اهمیت و جایگاه آیین الهی حج و کارکردها و تاثیرات معنوی، اجتماعی و سیاسی آن برای امت بزرگ اسلامی گفت: همه دست‌اندرکاران و دستگاه‌های مرتبط با برگزاری آیین حج با هم‌افزایی و انسجام در خدمات‌رسانی به زائران خانه خدا به وظایف خود عمل کنند.

رئیس جمهور با تاکید بر تمهید مقدمات بهره‌برداری بهتر زائران خانه خدا از معنویت و برکات اعمال حج، دستگاه‌های مجری و دست‌اندرکار امور حج را موظف کرد، با تقسیم صحیح وظایف و داشتن انضباط در عمل و رفتار، شرایط مناسبی برای خدمات‌رسانی مطمئن و آرامش‌بخش به حجاج فراهم کنند.

دکتر رئیسی با مهم دانستن نقش شورای‌عالی حج در پیشبرد امور این فریضه مهم الهی، از این شورا خواست با ترسیم نقشه راه و سازماندهی امکانات، از همه ظرفیت‌ها برای برگزاری باشکوه آیین حج، شامل انتقال و خدمات‌رسانی استفاده کند.

در جلسه شورای‌عالی حج همچنین مسائل و نیازها و اقدامات مربوط به حج سال آینده و دیگر سفرهای زیارتی به عتبات عالیات از جمله عراق و سوریه مورد بررسی قرار گرفت.

کاهش مدت زمان سفر حج تمتع و همچنین همکاری وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک مرکزی در اعطای وام قرض‌الحسنه ۶۰ میلیون ریالی به زائران عتبات عالیات از جمله مصوبات این شورا در جلسه امروز بود.

همچنین مبلغ ۳۵ میلیون دلار با نرخ مصوب ۲۸۵ هزار ریال به منظور اجرای عملیات سفرهای زیارتی به عتبات مقدسه عراق و سوریه در نظر گرفته و مقرر شد به هر متقاضی سفر زیارتی به حج و عتبات عالیات مانند سایر مسافران به مقاصد خارجی، مبلغ ۵۰۰ دلار اختصاص یابد.

به موجب مصوبه دیگری مقرر شد تمام زائران خانه خدا در سال آینده به وسیله شرکت‌های هواپیمایی داخلی و با مسئولیت و مدیریت سازمان هواپیمایی کشوری به عربستان منتقل و به کشور بازگردانده شوند./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار