شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم بازداشت نظامیان بخش پدافند هوایی اسرائیل به اتهامات جنسی عراقچی با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد نشست قریب‌الوقوع الجولانی با نتانیاهو در کاخ سفید

استرالیا: برای حمایت از تایوان، قولی به آمریکا ندادیم

وزیر دفاع استرالیا می‌گوید که ذیل معاهده امنیتی سه‌جانبه با آمریکا و انگلیس، دریافت زیردریایی‌های اتمی منوط به حمایت این کشور از تایوان نشده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۲ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 19
کد خبر: ۱۷۷۰۹۲

به گزارش راهبرد معاصر. «ریچارد مارلس» وزیر دفاع استرالیا بامداد یکشنبه گفت که کشورش هیچ قولی به آمریکا درخصوص حمایت از تایوان، در ازای دریافت زیردریایی‌های اتمی نداده است.

 

مارلس در مصاحبه با شبکه «اِی‌بی‌سی» توضیح داد که آمریکا هم هیچ تعهدی از استرالیا برای حمایت از تایوان در برابر هرگونه تهاجم احتمالی، ذیل معاهده امنیتی سه‌جانبه درخواست نکرده است.

 

از سوی دیگر «آنتونی آلبانیزی» نخست وزیر استرالیا گفته که این برنامه با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد دلاری طی چهار سال آینده برای توسعه پایگاه زیردریایی‌ها و کارخانه‌های کشتی‌سازی این کشور و همچنین آموزش کارگران ماهر آغاز می‌شود.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، استرالیا همچنین قرار است ۳ میلیارد دلار برای توسعه ظرفیت کشتی‌سازی آمریکا و انگلیس، با تمرکز بخش عمده این پول برای سرعت بخشیدن به تولید زیردریایی‌های کلاس ویرجینیا، اختصاص دهد.

 

تایوان بخشی از چین محسوب می‌شود که ادعا‌های جدایی‌طلبانه دارد؛ ادعا‌هایی که کشور‌های جهان و سازمان ملل متحد به‌رسمیت نمی‌شناسند. پکن همواره با هرگونه تماس بین نمایندگان تایوانی و مقامات غربی به ویژه مسئولان عالی‌رتبه سیاسی یا نظامی از کشور‌هایی که پکن با آن‌ها روابط دیپلماتیک دارد، مخالف بوده و می‌گوید این سفرها، اصل چین واحد را نقض می‌کند و سیگنال‌های نادرستی به نیرو‌های جدایی‌طلب تایوان ارسال می‌کند.؟ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار