احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

رئیس‌کمیته‌قضایی مجلس نمایندگان‌آمریکا: ترامپ سزاوار استیضاح است

رئیس کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا در مصاحبه‌ای گفت با توجه به اظهارات بازپرس ویژه پرونده مداخله روسیه در انتخابات آمریکا، ترامپ سزاوار استیضاح است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۴ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 29
کد خبر: ۱۷۷۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، «جری نادلر» رئیس کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا حضور «رابرت مولر» بازپرس ویژه پرونده مداخله روسیه در انتخابات 2016 آمریکا در جلسه استماع این کمیته را نقطه عطفی در برملا کردن دروغ های «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا دانست.

 

وی که با شبکه خبری سی‌ان‌ان مصاحبه می‌کرد، گفت:«ما درباره فسادهای دولت و سوء استفاده از قدرت تحقیق می کنیم. چیزهایی که رابرت مولر در گزارش خود بیان کرد ممکن است نقض های احتمالی باشد که باعث توسل به ماده ای از قانون درباره استیضاح شود. ما درحال تحقیق هستیم و مشخص خواهیم کرد که آیا باید این مواد قانونی را به مجلس نمایندگان ارائه کنیم؟ ما به دادگاه مراجعه می کنیم تا به مدارک بیشتری دست یابیم.»

 

پس از حضور رابرت مولر بازپرس ویژه پرونده دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری 2016 آمریکا در جلسه شهادت کنگره، تلاش دموکراتها برای استیضاح ترامپ افزایش یافته است.

 

رابرت مولر در این نشست برخی از اتهامات ترامپ برای تضعیف روند تحقیقات در پرونده روسیه را تایید کرده است.

 

روند استیضاح ترامپ به دلیل آغاز تعطیلات تابستانی کنگره متوقف شده است. نمایندگان آمریکایی از روز پنجشنبه به مدت 6 هفته به تعطیلات رفته اند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر