بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد
نظرسنجی شورای اروپا بررسی کرد؛

واکنش اروپایی‌ها به جنگ احتمالی روسیه و آمریکا چیست ؟

نظرسنجی شورای اروپا نشان می دهد که از زمان روی کار آمدن دونالد ترامپ در آمریکا، ذهنیت اروپایی ها نسبت به واشنگتن تغییر یافته تا آن جا که شهروندان اروپایی اعلام نموده‌اند در صورت بروز درگیری میان مسکو و واشنگتن، ترجیح می‌دهند بی طرف بمانند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۱ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 17
کد خبر: ۲۲۵۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی رغم میل باطنی ترامپ مبنی بر نزدیکی به روسیه، ظن موجود در واشنگتن مبنی بر دخالت روسیه در پروسه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و وضع تحریم‌های سنگین علیه مسکو، موجب تیرگی روابط طرفین شده است. اخراج وسیع دیپلمات‌های روسی از واشنگتن بر چالش موجود به مراتب افزود.

 

اتخاذ سیاست های یکجانبه گرایانه ترامپ مبتنی بر تحقق وعده اش تحت عنوان "اول آمریکا" و خروج از معاهدات بین المللی بانگرانی اروپایی‌ها نیز روبرو شده است.

 

مطابق با نوشته روزنامه سوئدی Svenska Dagbladet ، روابط اروپا و آمریکا بدلیل موضع واشنگتن که آمریکا را «بالاتر از همه» می‌داند، افت کرده است.مدتی قبل، رئیس کمیسیون اروپایی متذکر شد که در زمان ریاست جمهوری ترامپ، ایالات متحده برای اتحادیه اروپا در مقایسه با چین خطر بزرگتری شده است.

 

مطابق با نظرسنجی شورای اروپا در امور بین‌الملل، اروپایی‌هابه این سوال پاسخ دادند که در صورت بروز درگیری بین آمریکا و روسیه، طرف کدام یک را خواهند گرفت. بر این مبنا از 53 تا 85 درصد اروپائیان ترجیح می‌دهند بیطرف باشند.

 

نتایج نظرسنجی نیز نشانگر آن است که تعداد هرچه کمتر اروپائیان، آمریکا را بهترین متحد خود می‌دانند.

 

از 3 تا 19 درصد ساکنان اروپا روی کمک آمریکا حساب می‌کنند. و از 22 تا 60 درصد فقط به اتحادیه اروپا باور دارند. در صورت بروز درگیری بین واشنگتن و مسکو، از 53 تا 85 درصد ترجیح دادند بیطرف باقی بمانند. حتی در لهستان 45 درصد بیطرفی خود را حفظ خواهند کرد و 33 درصد از آمریکا حمایت خواهند کرد. در اسلواکی 20 درصد ساکنان از روسیه حمایت خواهند کرد.

 

در این میان، روزنامه نامبرده ابراز نگرانی کرده است که در اروپا هستند کسانی که مایل به حمایت از روسیه هستند.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار