آیا پرونده خرید اف35 عربستان به سرنوشت امارات دچار می شود؟ ایران ورود غیرقانونی مقامات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه را محکوم کرد عراقچی پس از تصویب قطعنامه ضد ایرانی: تفاهم قاهره رسما خاتمه یافته تلقی می‌شود تصویب قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام آژانس ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی

بشار اسد به امارات رفت

رئیس‌جمهور سوریه امروز در چارچوب سفری رسمی در رأس هیأتی بلندپایه، وارد ابوظبی شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۰ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 19
کد خبر: ۱۷۷۱۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه، امروز (یکشنبه، ۱۹ مارس)، در چارچوب سفری رسمی در رأس هیأتی بلندپایه وارد امارات شد.

 

به اعلام رسانه‌های سوری، بشار اسد، در سفری رسمی به همراه همسر خود «اسماء اسد» و در رأس هیأتی بلندپایه، ظهر امروز وارد ابوظبی شد و در فرودگاه ابوظبی با استقبال « محمد بن زاید آل نهیان» رئیس امارات مواجه شد.

 

«سامر الخلیل» وزیر اقتصاد و تجارت خارجی، «منصور عزام» وزیر امور ریاست‌جمهوری، «پطرس حلاق» وزیر رسانه و «ایمن سوسان» معاون وزیر خارجه از جمله همراهان اسد در سفر امروز به ابوظبی بودند.

 

بر اساس این گزارش، همزمان با ورود هواپیمای رئیس‌جمهور اسد به آسمان کشور امارات، چندین جنگنده به اماراتی به استقبال او رفتند.

 

بشار اسد در ادامه به همراه رئیس امارات به کاخ «الوطن» مشایعت شد و همسر او، اسماء الاسد نیز به دیدار «فاطمه بنت مبارک» رئیس اتحادیه عمومی زنان ، رئیس شورای عالی مادران و کودکی و رئیس عالی بنیاد توسعه خانواده «مادر امارات» رفت.

 

در بدو ورود کاروان حامل رئیس‌جمهور سوریه به کاخ الوطن، مراسم استقبال رسمی از او به عمل آمد و پس از نواختن آهنگ سرود ملی سوریه، ۲۱ گلوله توپ شلیک شد.

 

بنا بر این گزارش، «طحنون بن زاید آل نهیان» مشاور امنیت ملی امارات، «منصور بن زاید آل نهیان» معاون نخست‌وزیر و شماری دیگر از مقامات ارشد این کشور در مراسم استقبال از بشار اسد حضور داشتند.

 

روزنامه سعودی الشرق الاوسط چندی پیش با انتشار گزارشی از سفر قریب‌الوقوع اسد به امارات خبر داده بود./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار