ابوظبی: مخالف مداخلات خارجی در سوریه هستیم

نماینده دائم امارات در سازمان ملل با اشاره به مخالفت این کشور با مداخلات خارجی در سوریه تأکید کرد که ابوظبی بر لزوم احترام به حاکمیت، استقلال و تمامیت ارضی این کشور تأکید دارد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۳ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 24
کد خبر: ۱۷۷۴۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، لانا زکی نسیبه نماینده دائم امارات در سازمان ملل در جلسه شورای امنیت گفت که زمان آن فرا رسیده است که وارد مرحله تازه‌ای از ثبات و توسعه در سوریه شویم.

 

روزنامه الوطن سوریه به نقل از نسیبه گزارش داد، امارات مخالفت مداخلات خارجی در سوریه است و بر لزوم احترام به حاکمیت، استقلال و تمامیت ارضی این کشور تأکید دارد.

 

این نماینده اماراتی همچنین حملات رژیم صهیونیستی به فرودگاه حلب را که باعث خساراتی به این فرودگاه شده بود، به شدت محکوم کرد.

 

این در حالی است که در سایه بهبود روابط دمشق و ابوظبی، بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه اواخر اسفند ماه گذشته در چارچوب سفری رسمی در رأس هیأتی بلندپایه وارد امارات شد.

 

بشار اسد، در سفری رسمی به همراه همسر خود «اسماء اسد» و در رأس هیأتی بلندپایه وارد ابوظبی شد و با استقبال « محمد بن زاید آل نهیان» رئیس امارات مواجه شد. همزمان با ورود هواپیمای رئیس‌جمهور اسد به آسمان کشور امارات، چندین جنگنده به اماراتی به استقبال او رفتند.

 

«انور قرقاش» مشاور رئیس مشاور دیپلماتیک رئیس امارات، توضیحی درباره سفر رئیس‌‌جمهور سوریه به این کشور ارائه کرد و گفت: «امارات همچنان به اتخاذ یک سیاست واقع‌گرایانه به منظور کاهش تنش و پررنگ‌تر کردن نقش [کشورهای] عربی در قالب یک رویکرد عملی برای ایجاد راهکار برای بحران‌های منطقه ادامه می‌دهد چراکه شرایط پیچیده منطقه مستلزم اتخاذ رویکردی عملی و منطقی است که به‌حاشیه راندن تلاش [کشورهای] عربی را برنتابد؛ کشورهایی که در تلاش برای تقابل با چالش‌ها و اجتناب از شر بحران‌ها و فتنه‌ها هستند».

 

انور قرقاش ادامه داد: «سفر بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه از قصد امارات برای نهادینه کردن نقش [کشورهای] عربی در پرونده سوریه نشأت می‌گیرد و در راستای اعتقاد این کشور به لزوم ارتباط سیاسی، [سیاست] باز و گفت‌وگو در سطح منطقه صورت گرفته است. این مرحله به منظور نهادینه کردن ثبات و شکوفایی و تضمین آینده منطقه و ملت‌های آن نیازمند گام‌های شجاعانه‌ای است».

 

روابط امارات و سوریه پس از آنکه اتحادیه عرب در سال ۲۰۱۱ عضویت سوریه را به حالت تعلیق درآورد، قطع شد و ابوظبی سفیر خود را از دمشق فراخواند و مخالفت صریح خود را با دولت سوریه اعلام کرد. با این حال، امارات در سال ۱۳۹۷ سفارت خود را در دمشق بازگشایی کرد و روابط خود را با این کشور از سر گرفت./ فارس

ارسال نظر