فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد

ابوظبی: مخالف مداخلات خارجی در سوریه هستیم

ابوظبی: مخالف مداخلات خارجی در سوریه هستیم نماینده دائم امارات در سازمان ملل با اشاره به مخالفت این کشور با مداخلات خارجی در سوریه تأکید کرد که ابوظبی بر لزوم احترام به حاکمیت، استقلال و تمامیت ارضی این کشور تأکید دارد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۳ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 24
کد خبر: ۱۷۷۴۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، لانا زکی نسیبه نماینده دائم امارات در سازمان ملل در جلسه شورای امنیت گفت که زمان آن فرا رسیده است که وارد مرحله تازه‌ای از ثبات و توسعه در سوریه شویم.

 

روزنامه الوطن سوریه به نقل از نسیبه گزارش داد، امارات مخالفت مداخلات خارجی در سوریه است و بر لزوم احترام به حاکمیت، استقلال و تمامیت ارضی این کشور تأکید دارد.

 

این نماینده اماراتی همچنین حملات رژیم صهیونیستی به فرودگاه حلب را که باعث خساراتی به این فرودگاه شده بود، به شدت محکوم کرد.

 

این در حالی است که در سایه بهبود روابط دمشق و ابوظبی، بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه اواخر اسفند ماه گذشته در چارچوب سفری رسمی در رأس هیأتی بلندپایه وارد امارات شد.

 

بشار اسد، در سفری رسمی به همراه همسر خود «اسماء اسد» و در رأس هیأتی بلندپایه وارد ابوظبی شد و با استقبال « محمد بن زاید آل نهیان» رئیس امارات مواجه شد. همزمان با ورود هواپیمای رئیس‌جمهور اسد به آسمان کشور امارات، چندین جنگنده به اماراتی به استقبال او رفتند.

 

«انور قرقاش» مشاور رئیس مشاور دیپلماتیک رئیس امارات، توضیحی درباره سفر رئیس‌‌جمهور سوریه به این کشور ارائه کرد و گفت: «امارات همچنان به اتخاذ یک سیاست واقع‌گرایانه به منظور کاهش تنش و پررنگ‌تر کردن نقش [کشورهای] عربی در قالب یک رویکرد عملی برای ایجاد راهکار برای بحران‌های منطقه ادامه می‌دهد چراکه شرایط پیچیده منطقه مستلزم اتخاذ رویکردی عملی و منطقی است که به‌حاشیه راندن تلاش [کشورهای] عربی را برنتابد؛ کشورهایی که در تلاش برای تقابل با چالش‌ها و اجتناب از شر بحران‌ها و فتنه‌ها هستند».

 

انور قرقاش ادامه داد: «سفر بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه از قصد امارات برای نهادینه کردن نقش [کشورهای] عربی در پرونده سوریه نشأت می‌گیرد و در راستای اعتقاد این کشور به لزوم ارتباط سیاسی، [سیاست] باز و گفت‌وگو در سطح منطقه صورت گرفته است. این مرحله به منظور نهادینه کردن ثبات و شکوفایی و تضمین آینده منطقه و ملت‌های آن نیازمند گام‌های شجاعانه‌ای است».

 

روابط امارات و سوریه پس از آنکه اتحادیه عرب در سال ۲۰۱۱ عضویت سوریه را به حالت تعلیق درآورد، قطع شد و ابوظبی سفیر خود را از دمشق فراخواند و مخالفت صریح خود را با دولت سوریه اعلام کرد. با این حال، امارات در سال ۱۳۹۷ سفارت خود را در دمشق بازگشایی کرد و روابط خود را با این کشور از سر گرفت./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار